Villu Parvet: monogaamia on meeste jaoks ebaloomulik, kuid tunge saab kontrolli all hoida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Villu Parvet
Villu Parvet Foto: Facebook

Raamatu «Seks, vein ja kutsikad» autor Villu Parvet on nõus USA sotsioloogiga, kes jõudis nelja-aastase uurimistöö tulemusel järeldusele, et truudus pole kooskõlas meeste seksuaalsusega ja seab nende õlule uskumatult raske koorma.
 

«Ma olen seda alati öelnud ja ütlen veelkord ja jäängi ütlema, sest kõik, mida olen ka raamatu kirjutamisele järgnenud ajal näinud, kuulnud ja kogenud, ainult kinnitab seda – mehed on polügaamsed loomad. Murdjad, vallutajad, isased, kes tahavad viljastada võimalikult paljusid emaseid. Monogaamia ON meeste jaoks EBALOOOMULIK elukorraldus. See on vastuolus ürgsete sisemiste vajaduste, tungide ja instinktidega,» selgitas Villu Naine24.ee’le.

Siiski ei tähenda see tema sõnul, et absoluutselt kõik mehed petaksid. «Ei, mees saab seda kontrolli all hoida, nagu pedofiil saab kontrolli all hoida oma kihku lapsi taga ajada või alkohoolik soovi ennast täis juua. Selleks on vaja õiget elukorraldust, läbimõeldust ja selget taju põhjus-tagajärg seosest.»

Villu tunnistas, et teatud juhtudel võib see toimida koguni elu lõpuni, mis on loodetavasti loomulik. Kuid praktika näitab tema sõnul, et aitab see, kui mees on enne ühele naisele pühendumist piisavalt ringi vaadanud.

Kuid mida saab teha naine, et mees ei petaks? Ehkki naine ei saa Villu sõnul paarisuhtes olles mehe tunge täiel määral kontrollida, on tal siiski tohutu mõju mehele. Villu soovitused on järgmised:

1. Ära tänita liiga palju – väldi pidevat vingumist, eriti korduvat; mehe mitteaustamist, alandamist (eriti avalikku); ära korruta pidevalt, kui õnnetu sa oled ja kui palju paremad kõik teised mehed on (see haavab meest julmalt). Tunnusta meest, ka pisikeste edusammude korral, kiida, täna (hea, kui teed seda ka avalikult).

2. Ära tee mehest seksikerjust – kui mees ei saa normaalselt seksi ja iga vahekord on sinu poolt saavutus – Jeesuse kannatus, meeletu heategu, ülim teenimatu kingitus mehele –, siis mees lõpuks ei viitsi enam lihtsalt manguda ja seksijärgset hala kuulata. Ta hakkab seksi võtma sealt, kus - nagu robustselt öeldakse - hea kepiga kaasneb märksa vähem ajukeppi (prostituudid, FB’d (seksisõbrad), töökaaslased, endised naised jne jne – praegusel ajal on variante küll ja küll!)

3. Ole sõber – mees ei peta, kui suhtes on naise ja mehe vahel lisaks armastusele olemas ka sõprus. Peavad olema olemas ka teised armastusel põhineva suhte komponendid, millest on palju kirjutatud raamatus «Seks, vein ja kutsikad».
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles