Kümme asja, mis meestele naiste juures ei meeldi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Portaalis madamenoire.com nimetati kümme sellist naiste omadust või harjumust, mis tekitavad meestes vastumeelsust. 

Meeste koostatud nimekiri ei tähenda tegelikult muidugi, et keegi pelgalt nende põhjuste pärast endale kallist naisest päris loobuks või ta tutvumisel välistaks, aga veidi reaalsust ei tule kunagi kahjuks.

Meeleheide

Meelehetilike naisi, kes tahavad endale iga hinna eest meest leida, võib näha pea igal nädalavahetusel baarides ja ööklubides. Meestenäljas naised seisavad leti ääres ja jälgivad kullisilmaga oma konkurente ning jätavad tigeda tibi mulje. Tegelikult ei ole nad õelad vaid kurvad, kuid nende silmatorkav meeleheide peletab mehi eemale.

Kole soeng

Muidugi vajavad nii mõnedki mehed meeldetuletust, et enda juuste eest hoolt kanda ja kõikidele naistele ei ole looduse poolt antud läikivaid lokke, aga… Väljakasvanud juuksevärv, rasvased ja pahasti lõhnavad salgud või kõõm ja hoolitsemata sasipea ei eruta kedagi. Naine ei peagi enda eest hoolitsema mitte meeste vaid eelkõige iseenda pärast.

Hoolitsemata intiimpiirkonnad

Arusaadav, et mõnikord sa lihtsalt ei viitsi oma jalgu raseerida, kuid karvased kaenlaalused on küll äärmiselt ebameeldivad. Samuti ei ole just ülearu, kui end altpoolt pisut kohendad.

Viha ilma mingi põhjuseta

Mõned naised kalduvad feminismiga äärmustesse ja elavad end igal võimalusel meeste peal välja. See on kurnav. Kellelegi ei meeldi vihane naine. Sageli on ka nii, et kui naine ise ei ole tige, siis on seda tema sõbranna ja see on samuti suureks mõjutajaks naisega suhtlemisel. Võtad oma vihase sõbranna endaga seltskonda kaasa ja keegi ei suuda õhtut nautida.

Riided

Keegi ei eeldagi, et kannad tippmoodi, kuid võiksid siiski veidi vaeva näha. Näiteks riivab silma see, kui su keha ei ole vormis, aga kannad liibuvaid riideid. See ei ole seksikas. Naine võiks teada, milline on tema kehakuju ja riietuda sellele vastavalt.

Hoolitsemata jalad ja käed

Haamritaolised kannad ja näritud küüned on kohutavad. Samuti mõjuvad eemaletõukavalt kestendavad sääred ja mahakoorunud küünelakk.

Enda õigustamine

Naised, kas olete kunagi läbi käinud sõbrannaga, kes tunneb millegipärast suurt vajadust valjuhäälselt kuulutada, et tema ei pea endale kunagi ise jooke ostma? Või tunnete naisi, kes alati eeldavad, et väljas peab mees kõik kinni maksma? Ehk oled isegi selline? Rüütellikkus ei ole surnud, kuid naine, kes käitub nii, nagu tal oleks õigus otsustada mehe rahakoti sisu üle, on labane ja ebameeldiv.

Meremehe moodi ropendamine

Kui sind ei kannata emale tutvustada, siis on sul kriips peal. Käitu väärikalt, mitte nagu prügikoll.

Seksuaalne lodevus

Kui kuuldus sinust levib kaugemale kui sa ise, siis ei ole see hea näitaja. Muidugi võid teha, mida soovid ja magada igaühega, kellega soovid, kuid ära arva, et see sind seksikamaks teeb. Ole diskreetne ja hoia oma vallatused enda teada, mehed ei taha neist kuulda.

Rüht

Naine, kes on küürus või lõtv, ei jäta head muljet. Hoia selg sirgu!
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles