Anne Veski: tugeval naisel on tugev tagala

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Veski
Anne Veski Foto: Viktor Burkivski

Alati särav ja nooruslik laulja Anne Veski (56) usub sellesse, et tugeval naisel peab olema tugev tagala, ja kinnitab, et temal on see olemas, saab teada ajakirjast Naised

«Abikaasa, töö ja lapsed. Kui sul on kõik eluks vajalik olemas, ongi see alustugi, mille peal inimene püsti seisab, oma tugev tagala. Võib küll banaalselt kõlada, kuid see tagala on eluks vajalik. Need on elu koostisosad, millega oleme harjunud, et need meil on. Ja siis ongi ju kõik hästi,» selgitas ta.

Oma tagalat on Anne suutnud hoida sama kaua kui karjääri - olla kolm aastakümmet truu abikaasale Bennole, kelle jaoks leidub naisel endiselt vaid häid sõnu. Ta kinnitab, et tal on mehega vedanud.

Oma sära ja naiseliku enesekindluse kohta arvab Anne, et ühest küljest on see tema loomuses, teisalt tuleb tema rahulolust. «Kui mul on enam-vähem elus hästi läinud, mille üle siis ikka nukrutseda. Ma olen aru saanud, et nukrutsemine ei anna mitte midagi, pigem ikka naeratamine. Nii ma siis käitun.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles