Tarmo Kruusimäe: probleem on siis, kui õhtusöök ununeb, aga vein jääb

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kruusimäe
Tarmo Kruusimäe Foto: Valimised

Poliitik ja endine punkar Tarmo Kruusimäe ütles vastuseks ajakirja Naised küsimusele, millal saab napsitamisest probleem, et üks tunnus on näiteks, et õhtusöök ununeb ära, aga klaas veini või mitu jääb.
 

Oma osa on Kruusimäe arvates ka meedial, mis julgustab alkoholiga stressi ravima.

«Probleemi tundemärke on mitu - alustame sellest, et joomine ei tee enam lõbusaks, vaid hoopis kurjaks. Rõõmu tuntakse, kui selgub, et veini on veel või tuuakse kohe juurde. Kui üha enam ja kõvema häälega selgitatakse, et minul seda PROBLEEMI ei ole ja et mind alkoholism ei puuduta. Kui hakatakse poes kalkuleerima, kas osta vorsti või veini, ja hakatakse kõike arvestama juba alkokogustes a la taksosõit on kolm pudelit veini. Kuni raiutakse põikpäiselt vastu, et mina saan hakkama, ei ole teha midagi muud kui valada uus klaas. Jooge enda janu täis, kukkuge täiega näoli poriloiku, kaotage ära kõik see, millest olete hoolinud ja mida armastanud, ja kui kõik on ümberringi must ja masendav, alles siis olete suutelised kuulama ka teisi, kes selle tee läbi teinud.»  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles