Samm kevade poole

Britt Rosen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nagu inglise
 koolitüdruk:
 ühtaegu kammitsetud ja šikk – lihtne siluett ning
 paras annus julget värvi. Moesokke võib kokku
 sobitada madalate Oxfordi-tüüpi kingadega.
 Must oranži hõlmakandiga kardigan 39,95 eurot,
 Monton; oranž seelik
 34,95 eurot ja väike õlakott 19,95 eurot, Mohito;
 mustad sokid 1,95 eurot,
 Golden Point;
 kingad 64 eurot, ABC King.
Nagu inglise koolitüdruk: ühtaegu kammitsetud ja šikk – lihtne siluett ning paras annus julget värvi. Moesokke võib kokku sobitada madalate Oxfordi-tüüpi kingadega. Must oranži hõlmakandiga kardigan 39,95 eurot, Monton; oranž seelik 34,95 eurot ja väike õlakott 19,95 eurot, Mohito; mustad sokid 1,95 eurot, Golden Point; kingad 64 eurot, ABC King. Foto: Toomas Huik

Üks tänaseni kestvate Fibiti moepäevade stiliste Elisabeth Aare sättis kokku kolm trendikat kevadkomplekti, mis kutsuvad kandma lihtsat siluetti ja lisama garderoobi kirkaid värvipiisku.
 

Mida uut kevadesse võtta?

Elisabeth Aare,

stilist

•    Katsetage erksaid värve, mida kevade moepilt ohtralt pakub. Eriti suurt võidukäiku teeb kollane, kuid ka mahedamaid pastelltoone on moelavadel palju. Piisab ka väikesest värvilaigust tumedas või mustas koosluses, kui rohkemaks tahtmist napib – eriti on see päevakorral siis, kui põhjamaine kevadilm veel õhulistes lillekleidikestes käia ei luba.

•    Lihtsad 60ndate-70ndate lõiked-siluetid on kuum teema – üks minimalistliku joonega rõivas ravitseb paksude talvevammuste tüdimust hästi. Soovitan ka lihtsaid kokteilikleidikesi, mis tõmbavad tähelepanu ja on naiselikud, kuid ei mõju vulgaarselt. Vähem on igal juhul rohkem!

•    Kombineerimisel on tähtsad ka jalanõud, mida leidub igale maitsele – kõrgeid ja madalaid, värviküllaseid ja tagasihoidlikke. Minu lemmikud on madalad nn meestekingad, mis mõjuvad uudselt ja mida võib kanda koos sokkidega. Need sobivad nii seeliku kui ka lühikeste viigipükstega, juurde veel nahktagi ja ongi šikk komplekt koos. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles