Millega peletab naine mehe endast eemale?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui suhe on alles arenemisjärgus ja saab mehe soovil äkilise lõpu, jääb naine sageli nõutuks. Mis läks valesti? Miks ta mind maha jättis?

Portaalis GalTime jagas nõuandeid suhteekspert David Good, kes rääkis, et naised ei saa suhte lagunemise põhjustest sageli aru seepärast, et ise mõistmata mängivad nad selles rolli. Naine peaks valima mehe, kes näitab välja uhkust, rüütellikkust ja austust.

Tõelise õnne toob mehelik mees, kes võib küll olla veidi tahumatu, kuid on aus ja otsekohene, oskab naist väärikalt kohelda ning on valmis end pühendama. Selleks, et väärt meest hoida, sobivad kindlad nõuanded.

Ära nõua, et ta muutuks

Paljud naised astuvad suhtesse juba arvates, et nad suudavad meest muuta. Kui mees on valmis muutuma, siis peab kasu muutuse tagajärje üles kaaluma. Mõistetav on see, kui naine soovib, et mees oleks õnnelik. Kui ta peab aga selleks eemaldama oma elust kõik, mida ta armastab, siis teeb see teda õnnetuks.

Ülepingutamine

Kui mehed pööravad tähelepanu üleüldistele teemadele, siis naised lähevad endast välja pisiasjade peale. Naine võiks hoida oma tundeid olulisteks olukordadeks ja mitte üle pingutada, sest meestel ei ole üldiselt tagamõtteid. Kui aus mees ütleb, et on sõpradega väljas, siis ta ilmselt ongi sõpradega väljas.

Seks esimesel kohtingul

Kurb, aga tõsi – ka aus mees on kõigest mees. Kui naine end pakub, siis on igal mehel raske keelduda. Kuid palju rohkem meeldib meestele see naine, kes end kohe kätte ei anna, sest nii on palju huvitavam.

Liiga pingeline suhtumine

Suhteeksperdi sõnul on armastus «vaikne». Teisisõnu on oluline ka see, mida sa teed siis, kui keegi ei vaata. See, kui lohutad teda ja kinnitad, et kõik saab korda. Liiga tihti ei tasu armastust avaldada, sest see kaotab oma väärtuse. Armastus on elu tulemus ning seda ei saa jutuga esile kutsuda.

Truudusetus

Truudus on väga oluline. Kui naised ei ole ustavad teistele naistele, on see mehele ohumärgiks, sest ilmselt ei ole nad ustavad ka oma mehele.

Lase lõvil olla lõvi

Samal moel nagu naised soovivad olla kaitstud, tahab ka mees kinnitust, et tema suudab oma naise eest hoolitseda. Meest võid tunnustada kas või kerge pilguga.

Ära unusta, miks mees sinusse esialgu armus. Nii naised kui mehed lõpetavad sageli suhtes olles nende asjadega tegelemise, mis neid varem rõõmsaks tegi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles