Helen Lokuta: ilu võib olla väga võimas relv

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alati naerusuine: kuigi Helen Lokuta mängib laval saatuslikke naisi, ei taha ta muutuda draamakuningannaks, kes teeb koduteatrit.
Alati naerusuine: kuigi Helen Lokuta mängib laval saatuslikke naisi, ei taha ta muutuda draamakuningannaks, kes teeb koduteatrit. Foto: Peeter Langovits

Estonia esilauljaks tõusnud Helen Lokuta (36) ütles ajakirjale Kroonika antud intervjuus, et ilu võib olla väga võimas relv ja vahend, millega saavutada positsioone ja võita südameid.

Kuid ka võim on tema sõnul erutav. «Võimuka inimese seksuaalne karisma on täiesti tuntav.»

Helen mängib Händeli ooperis «Julius Caesar» Kleopatrat. Küsimusele, mis on võrgutamise kunstis tähtis - kas keskenduda ühele mehele, nagu tegi Kleopatra, või üritada meeldida kõigile, vastas Helen: «Kui naine on ilusa välimusega ja võimupositsioonil, siis on kindel, et juba ainuüksi sellepärast imetletakse teda. Kleopatra keskendus kindlale mehele ja tema eesmärk oli võim. Ma usun, et Caesari ja Kleopatra vahel sündis suur armastus.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles