Estraveli peakontor korraldas oma töötajatele lastehoiu

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Anu Vane

Estraveli Tallinnas asuv peakontor korraldas õpetajate streigi ajaks oma lastehoiu, mida nad ise nimetavad streigilasteaiaks.
 

«Meie majas on õpetajate ja lasteaednike streik tekitanud pigem elevust! Nimelt on lapsed pääsenud emmega tööle kaasa ja asjatavad hommikust saati meie nõupidamisteruumis, kus kolmeks päevaks on avatud lastehoid. Aega sisustavad multifilmid, nukud, mängud, värviraamatud ja «kasvatajatädid» – tegevust peaks jätkuma igale põnnile,» kirjutab Estravel oma Facebooki lehel.

Estraveli turundus- ja kommunikatsioonijuhi Mari-Liis Rüütsalu sõnul on täna lastehoius kümmekond last, ehkki kokku on töötajatel lapsi palju rohkem. Paljudel pole siiski lasteaed päris kinni või siis said nad lapse kellelegi hoida anda. Samas märkis Rüütsalu, et mitmel töötajal on mitu last ja lasteaed kolm päeva järjest kinni.

Laste hoidmisega tegeleb Estraveli streigilasteaias üks lapseootel töötaja, kelle tööülesannete täitmist ei pidanud see Rüütsalu sõnul segama; samuti on appi tulnud kontori majapidaja, kes tegeleb majapidamistöödega. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles