Kirjuta ja võida naistepäevaks lõhnaõli!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Riviera

Juba järgmisel neljapäeval, 8. märtsil on naistepäev ja sellega seoses ootame lugejatelt kirju naiseksolemise võlu ja valu teemal. Parimaid kirjutaid premeerime koostöös Riviera Int. ASiga kolme superhea lõhnaõliga!
 

Miks mulle meeldib olla naine?

Mis teeb naisest tõelise naise?

Kas tänapäeval on raske olla naine ja miks?

Ootame teie mõtisklusi neil teemadel (kirjutada võivad ka mehed!!) enne 7. märtsi aadressile naine@postimees.ee, märksõnaks «Naistepäev». Ärge unustage lisamast oma kontaktandmeid!

Huvitavamad lood avaldame Naine24.ee’s, soovi korral tagame kirjutajatele anonüümsuse.

Kolme parimat kirjutajat premeerime juba 8. märtsil järgmiste auhindadega (vaata ka pilte):

Nina Ricci Nina Elixir EdP 50 ml (hind: 66,00€)   

Nina L’Elixir rõhutab Nina tualettvee sügavamaid ja salapärasemaid noote, lõhna luksuslikumat poolt. Sädelevad värsked tipunoodid: kalaabria sidrun ja kaipirinja laim. Karamelliseertud õun on selle lõhna peamine sümbol, mida omakorda ümbritsevad pehmed jasmiini ja metsamarjade noodid. Soojust, pehmust naiselikkust annavad juurde ambra, seedripuu, muskus.

Kenzo Flower Tag  EdT 50ml (hind: 68,02€)

Aroom saab alguse mahlaka mustsõstra, rabarberi ja mandariini nootidest, millest avaneb pojengiõite, jasmiini ja maikellukeste sülem. Sensuaalsust lisavad parfüümile vanill, muskus ja tee.

Aura by Swarovski kinkekarp, mis sisaldab 50 ml parfüümvett ja 100 ml kehapiima (hind: 76€) (pildil on vaid Aura by Swarovski parfüümvesi)

Kiirgav puuvilja- ja lillehõnguline parfüüm, mille südamikuks on kooslus ambrast, bensoevaigust ja valgest muskusest. Puuviljanoodid pärit mahlaselt litšilt, lillehõng valgelt mugul-säraõielt. Vürtsi lisab roosa pipar. 

Auhinnad on välja pannud Riviera Int. AS
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles