Kui kiiresti on mõistlik kokku kolida?

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas kohe pärast tutvumist koos elama hakata on ikka õige? Ajakirja Anne & Stiil märtsinumbris kirjutab Eia Uus kolmest paarist, kelle jaoks on see täiesti loomulik asjade käik.
 

Näiteks Mona (32) ja Daniel (34) said tuttavaks ühise sõbranna juures tapeedipanekul ning leidsid pärast seda nädal aega iga päev kokkusaamiseks ettekäändeid.

«Hakkasin Mona juurde ööseks jääma ja nädala lõpuks tundus, et mida me punnitame seda eraldi olemist, oleme parem rahulikult ja mõnusasti koos. Meil ei olnud üldse sellist otsust, et «kolime kokku». See tuli täiesti loomulikult ja endastmõistetavalt, läks kuidagi märkamatult,» meenutas Daniel.

Kohtumisest alates pole nad pea ühtegi ööd lahus veetnud - näiteks kui selgus, et naine hakkab vahel magistriõpingute tõttu Tartus ööbima, alustas ka mees seal õpinguid.

«Selle õige tunneb ju kohe ära - ja siis ei saa enam kahtlust olla. Sa tahad selle inimese kõrval uinuda ja ärgata; miks peaksid mingid kunstlikud käitumisnormid, etikett või tabud vahele tulema?» arvab Daniel.

«Kõik on väga lihtne ja ma ei saa aru, miks teised nii ei tee! Jooksevad kümme aastat ümber palava pudru ja ajavad oma elu keeruliseks!» on ka Mona päri.

Loe Monast ja Danielist ning veel kahest paarist pikemalt ajakirja Anne & Stiil märtsinumbrist! 
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles