Kümme linna maailmas, kus on kõige kenamad mehed

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaade Stockholmile.
Vaade Stockholmile. Foto: SCANPIX

Reisiportaal Travelers Digest koostas humoorika edetabeli maailma linnadest, kus elavad kõige nägusamad mehepojad.

10. Tel Aviv, Iisrael

Tänu oma kadestamisväärsele lähedusele Vahemerele, kunstipärasele Bauhausi arhitektuurile, tipptasemel toitlustusele ja kaasaegsele kultuurimaastikule, on Tel Avivist saanud kuum koht trendiloojatele üle kogu maa. Kohalikud mehed uhkeldavad arvukates kohvikutes ja rannas oma heas vormis kehadega, mida kaunistab veegi aastaringne päevitus. Õhtuti tantsivad nad trendikates lokaalides. Loomu poolest on nad tuntud kui iseteadlikud, aga abieluvalmid mehed.

9. Milaano, Itaalia

Milaanot peetakse üheks moekamaks linnaks maailmas, seega on see koduks ka suurepärase välimuse ja elegantse stiiliga meestele. Kuhu sa ka ei vaataks, igal pool kohtad heledate silmade ja kuldse nahaga musternäidist, kes on valmis sind hurmama hubases kohvikus või trendikas moeteemalises ööklubis. Ole valmis rohketeks komplimentideks ja flirdiks, sest Itaalia mehed on selle poolest tuntud.

8. Berliin, Saksamaa

Berliin on tuntud kui üks kultuuriliselt mitmekesisemaid linnu Euroopas – seal on palju muuseume, kohvikuid, ajalooliseid vaatamisväärsusi ning seal on ka kurikuulus põrandaalune ööelu. Mehed on seal enamasti intellektuaalid, kel on täitmatu janu teadmiste ja seikluste järele. Nad naudivad põnevaid vestlusi tarmukate naistega, kes on oma olemuselt ka pisut nurjatud. Mis teeb neid mehi seksikaks? Nende arukus, originaalsus ning tugev ja ilmekas hea välimus.

7. Madriid, Hispaania

Poisid Madriidist on tõmmud ja väga hea välimusega. Neid tuntakse aukartustäratava termini «latiino armastaja» all. Need nutikad ja seksikad olevused rabavad sind oma laheda ja kogenud sarmiga romantilises pargis jalutades või koos suupisteid nautides. Samaaegselt suudavad nad sind veenda sellest, et nende kirg elu ja ka kodulinna vastu on ainus võimalik eluviis.

6. Sydney, Austraalia

Tundub, et rõõmsatel austraallastel on kõik: nad on vaimukad, arukad ja tugevad. Need mehed, kes on tuntud kui mitmekülgsed põnevuse-otsijad, võivad sulle hommikul õpetada surfamist kuid õhtul viia sind ooperisse. Nende rahulik olek paneb sind end tundma kui kodus.

5. Buenos Aires, Argentiina

Argentiinast tulnud maailmakuulsat tantsu tangot kirjeldatakse sõnadega seksikas ja sensuaalne. Nõnda võib vabalt kirjeldada ka kohalikke mehi, kes on sportlikud ja haritud, keerulised kuid sarmikad. Need vastuolulise iseloomuga mehed on lausa müstilised. Naudi jalutuskäiku Recoleta rajoonis ja veeda öid San Telmo alternatiivsetes klubides, su kaaslane hüpnotiseerib sind koiduni.

4. Lissabon, Portugal

Portugali mehed on enamasti maised ja hästi haritud ning nad tunnevad oma kodumaa üle suurt uhkust. Lissaboni džentelmenid on sageli pikad, karismaatilised ja sportlikud ning neil on head kultuurialased teadmised. Nad hindavad kõrgelt oma vanu väärtusi ja traditsioone. Nendega võib suurepärast aega nautida arvukates Barrio Alto baarides.

3. Amsterdam, Holland

Amsterdamis on suurel hulgal väga hea välimusega mehi. Nad on pikemad kui keskmised eurooplased, nad riietuvad laitmatult ning suhtlevad viisakalt ja vabalt. Kuigi nad on mõnikord üsnagi vaoshoitud, meelitavad nad sind paadisõiduga või romantilise jalgrattasõiduga vanalinnas.

2. New York, Ameerika Ühendriigid

Paljudele on New York maailma kõige põnevam linn. See pakub niivõrd vaheldusrikast valikut kui soovid nautida erinevaid kultuure või süüa midagi teistsugust. Seetõttu on sinna kogunenud hämmastava välimusega mehi üle kogu maa, kes on sinna kolinud, et koguda kuulsust ja vara. Suvalisel hetkel tänaval jalutades võid silmata oma unistuste meest.

1. Stockholm, Rootsi

Rootsi mehi on pikalt vääriti mõistetud. Arvatakse, et nad on kalgid ja emotsionaalselt eemalolevad üksiuitajad. Samas on nad tuntud ka oma põhjamaise esteetilise välimuse poolest, mida iseloomustavad tubli pikkus ja peen luustik. Kuigi selles stereotüübis on ka veidi tõtt, siis reaalsus on veel palju meeldivam. Keskmine Stockholmi mees riietub laitmatult ja oskab hinnata häid asju söögist moe, kultuuri ja koduni. Mis teeb neid aga tõeliselt ainulaadseteks? Hoolimata sellest, et Rootsis on kurameerimine omamoodi veider, siis on kindel, et kui oled kord võitnud tema südame, on ta sulle truu kogu eluks. Mis saab olla vastupandamatum?
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles