Kolm tarkusetera Oscarite meigimeistrilt

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Bruce Grayson on professionaalne meigikunstnik, kes vastutab selle eest, et kõik staarid Oscarite laval näeksid võimalikult värsked ja kaunid välja. Ta suudab muuta kõik, kellega kokku puutub, mitte ainult ilusaks, vaid lausa veatuks.

Grayson selgitas portaalis bellasugar.com, millised on suurimad ekraanil nähtud meigiäpardused. Need hoiatavad näited kehtivad ka fotomeigi puhul.

Sädelev highlighter teeb vanemaks

Meigikunstnik ütles, et tahaks inimesi hoiatada liigse tekstuuri rõhutamise eest. Selle all pidas ta silmas, et kui inimesed arvavad, et sädelus highlighteris ja põsepunas paneb nad särama, siis tegelikult rõhutab see vaid nahka ennast, mistõttu tuleb selle tekstuur rohkem esile. Vastupidiselt inimeste soovile teeb see naha vanemaks.

Rohke silmaalune meik tekitab probleeme juurde, mitte ei lahenda neid

Kui silmade all on palju meiki, siis tekib sinna suur hulk pisikesi kortsukesi. Kõige parem on kasutada seal vaid väga õhukest jumestuskreemi kihti. Võid ka jumestuskreemi segada niisutava kreemiga, et need korraga koos peale kanda. Põhiline on see, et tegelikult ei olegi väga paksu kihti vaja.

Kauni naha nimel keskendu niisutamisele, mitte tugevale meigipõhjale

Enne meikimist tasub nahka korduvalt niisutada tasandava kreemiga, siis jääb kastene mulje. Grayson rõhutas, et enne meikimist kannab ta alati mitu korda meigitava näole niisutavat kreemi. Ta kreemitab ka silmadealust nahka, sest seal on niiskust eriti vaja.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles