Modellide salajasi toitumisnippe

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaerahelbepuder.
Kaerahelbepuder. Foto: SCANPIX

Ka modellidelt on midagi õppida, sest nemad teavad, kuidas väheste kalorite abil tõsta süües tuju ja koguda energiat ning kuidas vältida stressi.

Pärast treeningut

Pärast intensiivset treeningut aitab end kõige paremini koguda väherasvane šokolaadi-piimakokteil, kirjutab geniusbeauty.com. Selle sobiv valkude ja süsivesikute suhe on ideaalseks taastajaks ja lihaste tugevdajaks.

Enne esitlust

Enne esitlusi ja castinguid aitab end kõige paremini koguda kaerahelbepuder. See stabiliseerib veresuhkru taset. Kui sööd sinna juurde ka C-vitamiinirohke apelsini, siis see vähendab stressihormooni kortisooli taset.

Tšilli parema tuju heaks

Ees on palju olulisi sündmusi ja ülesandeid, kuid tuju on vajunud nulli? Jäta kõrvale šokolaadid ja pitsad. Punane tšillipipar kiirendab vereringlust ja turgutab keha. Need kaks faktorit tõstavad koheselt su tuju.

Enne magamaminekut

Töökatel naistel võib pärast tööpäeva tulla uni väga raskesti, kui mõtted ja ideed on väga intensiivsed. Söö banaani, sest see sisaldab trüptofaani, mis põhjustab uimasust. Samuti võib abi saada klaasist piimast või juustuviilust.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles