Märgid, et oled leidnud selle Õige

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuigi erinevad netiküsitlused ja romantilised filmid annavad justkui vastuseid küsimusele, kuidas enda jaoks kõige õigemat kaaslast leida, siis tegelikult ühest vastust sellele pole.

Saamaks aru, kas su partner on sulle kõige õigem kaaslane, see Härra Õige, tasub varuda aega, soovitas mydailymoment.com. Kuigi teie armastus võis tekkida järsku ja tormiliselt ning soovite kiiresti abielluda, siis ole arukas ja võta rahulikult. Aeg näitab, kas te ikka ka päriselt sobite!

Kuigi pole olemas kindlat reeglistikku, kuidas enda jaoks seda kõige õigemat kaaslast leida, võib siiski jagada mõningasisi nippe ja tähelepanekuid, mida tasuks meeles pisada.

Kõige tähtsam on austus teineteise vastu. Kui hakkad mõtlema, kas olete ikka teineteise jaoks need õiged, siis austus peaks olema kõige olulisem punkt ja see peaks olema vastastikune.

Märgid, et ta austab sind:

• ta on valmis kompromissideks

• ta kuulab su muresid ja tundeid

• ta märkab, kui miski on valesti ja tunneb selle vastu huvi

• ta hindab su arvamust

• ta on siiralt õnnelik, kui sul hästi läheb


Selleks, et aru saada, kas ka sina teda austad, esita endale neist samadest punktidest lähtuvad küsimused - kas oled valmis kompromissideks ja hindad tema arvamust jne. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles