Nende naistega mehed kohtama ei tahaks minna

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suhelda võime ju kõigi inimtüüpidega, aga kui suhtlus kandub üle juba suhteks, siis hakkame rohkem valima. On inimlik, et soovime end siduda parimaga, kirjutas healthyandbeloved.com.

Vahel tasuks sõprade, perekonna ja isegi ekside nõuannet kuulda võtta, et mitte liiga suurt viga teha. On mõned naistetüübid, kellest mehed soovivad tavaliselt eemale hoida. Alljärgnevalt mõned vihjed, millele peaks tähelepanu pöörama.

• Kohtingule hiljaks jäämine. Samuti on väga ebameeldiv see, kui mees läheb naisele järgi ja too laseb tal kaua oodata. Mehed saabuvad tavaliselt õigeaegselt ja neile ei meeldi, kui hilinetakse või lastakse meelega oodata.

Vastuvõetamatud komplimendid. Kohtingul olles soovib mees üldjuhul teha kas või ühe komplimendi ning tahaks, et see ilusti ja rõõmsalt vastu võetaks. Kui naine ei aktsepteeri komplimenti ja ei saa üle oma kompleksidest, siis see lihtsalt ei ole külgetõmbav. Viisakas tänuavaldus teeb sageli imesid.

Oma eksist rääkimine. Kui ollakse uue mehega kohtingul ja samal ajal pidevalt räägitakse eksist, siis on asi ikka väga kahtlane ja kentsakas. Mehed ei taha kuulda naiste eelmistest kaaslastest! Nendest pidevalt rääkimine tekitab neis tunde, et sa ei ole minevikust üe saanud.

Eputavad ja teesklevad naised. Kui naised silmanähtavalt eputavad ja räägivad suuri end kiitvaid sõnu, siis on nad lihtsalt ebameeldivad. Selle asemel ole loomulik ja ära tõsta end liiga esile. Su tegelik olek tuleb nagunii varem või hiljem välja ning seetõttu ei tasuks liiga tugevat maski kanda.

Meestele meeldib, kui naised hoiavad asja lihtsana. Mittevajalikke keerulisi olukordi pole lihtsalt kellelegi vaja ning meestele ei meeldi naised, kes probleemseid olukordi loovad. Positiivne hoiak, mis kestab isegi läbi raskuste, on meestele meeltmööda. Keegi ei taha olla koos naisega, kes alalõpmata vingub ja viriseb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles