Kauapüsiva huulepulga saladus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Jäta kuivade huultega hüvasti ning avasta lihtsad põhitõed, kuidas huulepulk kauem ilusa ja säravana huultel püsib.

Pidev huulepulga kulumine ja selle tuhmumine on tõeliselt tüütud! Muudkui muretse, kas huuled on ilusad ja värv ühtlaselt peal... Kuulsuste jumestuskunstnikud Kenecia LaShae ja Amy Elizabeth andsid portaalis galtime.com nõu ja juhiseid selle kohta, kuidas huulepulka õigesti peale kanda ning muuta see pikalt püsivaks!

• Pehmete ja ihaldusväärte huulte jaoks tuleb mustus ja surnud naharakud sealt eemaldada! LaShae ütles, et hea viis surnud naharakkudest lahti saamiseks on huulekoorijat kasutada. Pärast seda tuleks huuli niisutada ja pehmendada kvaliteetste kreemi või balsamiga. Elizabeth lisas, et see valmistab huuled värviks kenasti ette. Pärast seda protseduuri keskendu ülejäänud näo värvimisele ja alles seejärel liigu taas huulte juurde.

Kanna peale õrna ja sinu huultele sobivat huulepliiatsit. Pliiatsi toon peab sobima huulepulga värviga või olema kooskõlas su loomuliku huule tooniga. Kui soovid aga väga loomulikku välimust, siis soovitas Elizabeth huulepliiats üldse vahele jätta.

• Kui lähed aga huulepulga peale, siis kanna esimene kiht õhukeselt huultele. Käi see õrnalt tupsutavate liigutustega üle ja alles seejärel kanna peale teine kiht värvi. Et värvi kinnitada, soovitas LaShae kasutada õrnalt tolmpuudrit huultel.

• Et asja natuke särtsakamaks ja läikivamaks teha, siis kanna huule keskosasse läiget. Elizabeth soovitas läbipaistvat läiget, mida saab kasutada iga huulepulga värviga. Samuti ei sega sa nii huulepulga ja –läike värve! Kui su huuled on kitsad ja vajavad erilist rõhutamist, siis soovitas ta pärlmutter läikega huuleläiget.

Viimase sammuna tuleks «vead» eemaldada ja huuled kriitilise pilguga üle vaadata. Pööra rõhku ka huuleümbrusele ning kanna sinnagi jumestuskreemi ja tolmpuudrit, et kogu tulemus ja väljanägemine oleks ühtlasem ja püsiks kauem!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles