Viis nippi kohevamate juuste nimel

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui sul on õhukesed ja peadligi juuksed, võid proovida nippe, mida soovitas shine.yahoo.com, et juustesse kohevust tuua.

Ära unusta palsamit

Kui sul on kerged juuksed, siis kasuta pihustatavat palsamit, mis jäetakse juustesse, sest see on kergem, kui tavaline palsam. Pritsi seda juustesse ning loputa, nagu kasutaksid tavalist palsamit.

Kuivšampooni lisavõimalus

Proffidel on juustes volüümi loomiseks oma nipp. Lase pea alaspidi ning lisa kuivšampooni juuksejuurtele. Seejärel sasi juukseid näppudega.

Tõsta föönitamise efektiivsust

Hoia föönitamise ajal pea alaspidi ning harja juukseid juurtest otsteni, samal ajal suuna föön harjale. Kuumus aitab juuksejuuri paika seada. Kui tõstad pea, on juuksed kohevamad.

Väldi juukselakki

Liigne lakk teeb juuksed raskeks ja surub nad alla. Kasuta lakki ainult juuksejuurtel ning pealael või loobu sellest sootuks ning kasuta spetsiaalselt juuksejuurtele mõeldud kohevust tõstvaid tooteid.

Juuksevärv aitab

Kui värvid sagedasti juukseid, siis kasuta värvi vaid juurtel, et katta väljakasvanud osa. Kui juuksed on üleni ühetoonilised, näevad nad lamedamad välja. Optilise illusiooni kohevamatest juustest jätab see, kui juured on ülejäänud juustest pisut tumedamad.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles