Teele Viira: vahtrasiirupidieet oli väga raske!

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teele Viira
Teele Viira Foto: Jelena Rudi

Lauljatar Teele Viira, kes hakkab juhtima telesaadet «Tantsi tagumik trimmi», ütles ajakirjale Naised, et tema ainuke kaalulangetuskatsetus toimus keskkooli ajal, kui sõbrannadega koos sai otsustatud, et peaks paar kilo vähemalt alla võtma.

«See mõte tulenes kindlasti ühiskondlikest mõjutajatest, nagu näiteks liigpeenikesed modellid televiisoris või ajakirjades. Võtsime ette vahtrasiirupidieedi, mis oli väga raske, kuid tegelikult toimis nagu paast, tänu millele puhastus keha jamadest, mis aastatega sinna sisse oli kogunenud. Nii et tegelikult tuli see ühekordne dieedikatsetus kehale vägagi kasuks,» selgitas Teele.

Samas tunnistas noor naine, et ta pole kunagi pidanud oma eluviisi tervikuna tervislikumaks muutnud, sest tal pole see kunagi ka käest ära olnud. «Söön korralikult parajates kogustes tugevat maatoitu koos värviliste lisanditega, millest vajalikud vitamiinid kätte saan.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles