Miks mehed valentinipäeva ei salli?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Valentinipäev on peagi ukse ees ning naised kindlasti ootavad juba põnevusega, kuidas mehed neid sel aastal üllatavad. Siiski pole mehed sellest päevast üldse nii vaimustunud, kirjutas shine.yahoo.com.

Aaron Traister kirjutas antud portaalis, et sõbrapäev on meeste jaoks kõige hullem päev terves aastas. «Ma ei tea ühtegi meest, kellele meeldiks või kes ootaks valentinipäeva. Kui nad isegi ütlevad, et neile see päev meeldib, siis ärge uskuge – nad valetavad!» on mees konreetne.

Tema hinnangul on valentinipäev nunnu-koeraga-kes-mahub-käekotti eputamise päev. «Me tolereerime seda päeva ainult seetõttu, et naistele tundub see nii tähtis olevat. Siiski arvan, et see päev on meeste tundetuse rõhutamiseks!»

Traiseri sõnul on kaks gruppi mehi, kellele sõbrapäev tõesti meeldib. Esimesed on poisid gümnaasiumis ja ülikoolis (nende põhjus on ilmselge) ja teised mehed on kriminaalvastutusel olevad hullud. «Ehk siis hormoonidega võitlevad kutid ning mehed, kes lasevad oma püksid täis.»

Ikkagi aga leidub ta meelest ka mehi, kes oskavad sel päeval üllatavalt hästi käituda ja oma tüdruksõpra hingetuks võtta. «Need on sellist tüüpi mehed, kes istuvad oma tüdruksõbra ja tema sõbrannaga restoranis või siis mehed, kes saavad kogu tähelepanu, kuid hakkavad laulma üle seltskonna mõnd armastuslaulu, samal ajal kui kristallkaelakeega kaunistatud ahvipärdik laual tantsib,» tõi ta näite. Just taoliste meeste pärast tundub šokolaadikarbi andmine oma tüdrukule kuidagi igav ja mõttetu.

Traister vihkab taolisi kutte – isegi, kui nad ei salli valentinipäeva, siis ikkagi oskavad nad korraldada asjad nii, et kogu päev kukuks naise jaoks välja suurepärane. «Kuid see pole ju loomulik armastuse väljendamise viis! Valentinipäev paneb meile peale surve näidata võimalikult ekstreemsel ja nunnumal moel välja meie armastust.»

Mida arvad sõbrapäevast sina, Eesti mees?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles