Valentinipäeva kingiabi meestele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Valentinipäev on lähenemas. Kuigi on ka neid mehi, kes seda päeva ei salli, tuleks siiski hoolikalt mõelda, mida naisele kinkida, kui oled juba nagunii plaaninud oma raha kulutada.

Ettevõtjad eeldavad, et tänavusest valentinipäevast, mis on 14. veebruaril, kujuneb üks kulukamaid sõbrapäevi viimase kümne aasta jooksul, kirjutas Forbes. Samuti on teada, et meestel kulub kingitustele kaks korda rohkem raha, kui naistel.

Mehed lähevad paraku kingitustega sageli alt ja raiskavad oma raha mõttetustele, mis naisele rõõmu ei too. Naised ei taha seda tunnistada ja välja öelda, kuid tegelikult on neil kõrged ootused ja just meestele jääb valentinipäeval kingituste tegemisel põhiroll.

1. Väldi südamekujulisi esemeid. Selle alla kuuluvad südamekujulised ehted; pehmed mänguloomad, kes hoiavad südameid; südameteemalised kontoritarbed ning südamekujulised pagaritooted.

Kuigi võib tunduda, et südamekujulise kingituse kinkimine sel päeval on loogiline, võrdub see olukorraga, kui jõuludeks kingitakse põhjapõtradega kampsun. Keegi ei taha seda ja see ese õigustab end vaid ühel päeval aastas. Igal teisel päeval mõjub südamekujuline hiirematt tülgastavalt.

2. Hoidu sotsiaalmeedia abil kingituste tegemisest. Suhtetaotluse saatmine Facebookis ei ole kingitus. Samuti ei käi selle alla avalikud postitused, lingid või e-kaardid. Interneti vahendusel kaardi saatmine näitab, et oled laisk, vaimuvaene ja ei viitsi vaeva näha.

3. Ära osta midagi sellist, mis on tegelikult mõeldud sulle endale. Kui mõtled, et nüüd saab naine viimaks sinuga koos arvutimängu mängida, siis peaksid ilmselt midagi muud välja mõtlema.

Kui soovid temaga rohkem aega koos veeta, siis mõtle sellele, mis talle tõelistelt head meelt teeks, mitte sellele, mis sulle endale meeldiks. Armsaks kingituseks võib olla enda koostatud plaat tema lemmikmuusikaga.

4. Ole ettevaatlik uudiskaubaga. Isegi, kui su kallimale võib meeldida Hello Kitty, ei pruugi ta rõõmustada Hello Kitty rösteri üle. Kui ese korjatakse ilmselt 15. veebruaril müügiletilt, ei näe selles suuremat kasu ka sõbratar. Investeeri näiteks tantsukursusesse või veinikoolitusse, fotosessiooni.

5. Valentinipäev ei ole selleks, et kõigile teistele tõestada, kui palju teineteist armastate. Need tunded on ju olemas aastaringselt. Seda enam on nõmedad T-särgid, tassid ja muu selline kaup, millele on peale kirjutatud «Ma armastan sind». Samuti ei ole hea mõte kinkida enda näopildiga esemeid.

Naistele see idee võib-olla ei meeldi, kuid proovi raha üldse mitte kulutada. Tavaliselt käivad valentinipäeva juurde küll lilled, kommid ja ehk ka pidulik õhtusöök, kuid kui oskad väga leidlikult ja südamlikult kallimale näidata, et armastad teda ja pead teda ikka meeles, siis oskab loodetavasti naine ka hinnata seda, et oled säästlik.

Muidugi ei ole varianti, mis kõigile sobiks. Eelnevad nõuanded ei kehti kindlasti kõigi naiste puhul ning neid võib sobitada ka meestele. Hea kingitus ei pea olema ekstravagantne, kuid see peaks olema mõtestatud. Võib-olla sinu naisele just meeldikski autosuurune mõmmi või vihkab ta sootuks seda päeva? Kõige olulisem on ise teada, mis kallimat päriselt naeratama paneks.

Või siis küsi ta sõbranna käest.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles