Viis elukestvat eset, millesse tasub investeerida

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Oled poes ja valid, kas võtta odavam või kallim ese. Pealtnäha tunduvad need samad ning sageli ostetakse odavam, kuid siiski on mõned esemed, mis peaksid kestma terve elu ning millesse tasub investeerida, kirjutas rd.com.

1. Malmist pann

Uuel malmpannil peaks sisemine pind olema ühtlaselt hall ja krobelise tekstuuriga. Väldi panne, millel on praod, kokkulapitud osad ning ebaühtlased teravad servad. Osta pann, mis on tehtud ühest jupist, mitte kokku lapitud mitmest! Väldi konarlikke aluseid, sest sile põhi juhib soojust kõige paremini.

2. Kööginuga

Kui ostad hea kööginoa ning hoolitsed selle eest korralikult, siis ei peaks sa seda kunagi välja vahetama. Väldi nuge, millel on sakiline lõikeserv või mis väidetavalt «ei vaja kunagi teritamist». Head noad vajavad teritamist! Osta nuga, mida sul on mugav käes hoida ning kasuta seda sagedasti.

3. Tööriistad

Head ja kvaliteetsed tööriistad peaksid samuti kestma terve elu ning sageli need käivadki põlvest põlve. Ära kahtle, kas osta odavam või kallim, siinkohal on raha igati õigustatud. Eelista valatud, mitte taotud metallist valmistatud tööriistu, samuti plastikust, klaaskiust või metallist käepidemeid puule.

4. Fotoalbumid

Beebi-ja perealbumid on samuti asjad, millesse tasub investeerida. Kui palju oled sa vaadanud oma vanaemade albumeid? Kindlasti palju. Just nii soovivad ka sinu enda lapselapsed vaadata sinu albumeid ning seetõttu tasub albumitesse investeerida! Osta kvaliteetsete lehtedega albumeid, et need kestaksid kauem. Väldi plastilisi ja kleepuvaid albumeid, sest need ei kesta kaua.

5. Nahkkott

Kvaliteetne nahkkott pole tegelikult kallis, kui jagada ostusumma aastate peale, mil saad kotti kanda. Nahast kotti ostes jälgi kindlasti õmbluste ja lukkude kvaliteeti, et need oleksid korralikult tehtud ja peaksid samuti kaua vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles