Viis märki, et teie suhe ei pea sõbrapäevani vastu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljude paaride jaoks lisab peagi saabuv valentinipäev rõõmu asemel pinget juurde. Kui teie suhe on niigi habras, siis ole valmis selleks, et see ei pruugi vastu pidada isegi sõbrapäevani.

Sõbrapäev on muidugi karm aeg, mil lahku minna, kuid parem ikka õudne lõpp kui lõputu õudus, eks ole? Portaal galtime.com koostas nimekirja viiest ohumärgist, mis näitavad, et teie suhe ei kesta arvatavasti sõbrapäevani.

1. Liiga palju tülitsemist

Pühad ja erilised päevad peaksid olema ajad, mil jagate üksteisega õnne ja armastust, need peaksid olema täis rõõmu, õnne, head toitu ja lähedasi, mitte aga tülitsemist. Kui oled sagedamini õnnetu kui õnnelik, siis on aeg suhe lõpetada.

2. Teised prioriteedid

Alles oli aastavahetus ning paljud andsid uusaastalubadusi. Nende hulka kuulusid sageli ka uued algused ja läbimõeldumad tegevused. Kui sa veedad kallima asemel meelsasti aega oma sõprade või vanematega, siis peaksid seda soovi sügavalt analüüsima. Partneriga ajaveetmine peaks olema prioriteet number üks!

3. Side puudub

Sarnastuste puudumine tuleb ilmsiks aja jooksul ning need erinevused toovad teid kas üksteisele lähemale või kaugemale. Sa pead tundma end partneriga lähedasena ja intiimsena. Mõttetu kaart või pinnapealne kingitus võib teid üksteisest veelgi kaugemale tõugata ja lõhet süvendada.

4. Midagi pole öelda

Kui suhe on alles värske, siis avastamisrõõmu ja teemasid, mida arutada, on palju. Kui suhe on juba mõnda aega kestnud, siis võib juhtuda, et enam polegi teineteisega millestki rääkida. Jäta meelde, et suhtlemine on iga eduka suhte võtmesõnaks. Kui teil pole üksteisele midagi öelda, siis on ehk aeg hakata vaatama mõnes muus suunas.

5. Üksinda plaanide tegemine

Jaanuar on tavaliselt aeg, mil pannakse paika alanud aasta plaanid. Paarina peaksite neid plaane koos tegema, sest õnnelikus suhtes ei tulegi teil pähe koostada oma aastaplaane ainult iseendast lähtudes. Kui teie täitsite omaenda kalendreid individuaalselt, siis võib see olla märk, et teie suhtel pole tulevikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles