Kolm on suhtes maagiline number

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Portaal yourtango.com tõi välja viis erinevat tõestust selle kohta, et kui jutt käib suhetest, siis on kolm maagiline number!

1. Pärast kohtingut ootavad mehed kolm päeva enne helistamist

See on meeste jaoks vana kuldreegel ning üldjuhul proovivad nad seda ka järgida. Mees võib oodata, et vaadata, kui enesekindel või nõudlik sa oled. Või tahab ta kohtingut uuesti hinnata, et olla veendunud, kas ta tahab sind järgmisele kohtingule kutsuda. Kui ta aga pärast kolme päeva möödumist sulle ei helista, siis ära sina samuti helista! Ta ei sattunud avariisse ega jäänud haigeks – ta lihtsalt ei ole sinust huvitatud.

2. Kas te peaksite seksima kolmandal kohtingul?

Keegi peale sinu ei saa sellele küsimusele vastata. Öeldakse, et enamik paare seksib kolmandal kohtingul, kuid siiski on kõik erinevad. Usalda oma instinkte!

3. Pärast kolme kuud peaksid oma profiili kohtingusaidil kustutama.

Kui sul on tekkinud kindlamat sorti suhe, siis on kolm kuud üldjuhul see aeg, mil peaksid kohtingusaidil oma kuulutuse maha võtma. Kui pärast mõnekuist koosolemist sina või su partner ei taha kuulutust maha võtta, siis näitab see teie ebakindlust antud suhte osas. Peaksite sellest omavahel rääkima ning veenduma, kas liigute samas suunas.

4. Pärast kolme kuud võid teda tutvustada oma lastele.

Kui oled vallaline lapsevanem, siis ei tasu kohe pärast esimest kohtingut igat kaaslast oma lastele tutvustada. Pärast kolme kuud võid seda aga teha, et viia suhe uuele tasemele. Siiski sõltub kõik sinu lastest, partnerist ning tema lastest, sest selle sammuga ei tasu kiirustada. Kui kolm kuud on möödas ja sa tunned, et tahad kaaslasega jätkata, siis alustage lastega kohtumist avalikes kohtades ning korraldage mänguõhtuid.

5. Kolm aastat koos ning olete abieluks valmis.

Kui pärast kolme aastat kooselu või kohtamist tunnete endiselt, et olete õnnelikud ja tahate suhtega edasi minna, siis tehke seda. Kui olete juba kihlatud, siis nüüd on õige aeg suhet järgmisele tasemele viia. Partner ei ole abielust üldse huvitatud? Ehk ei ole ta sinuga tõsisest ja pikaajalisest suhtest huvitatud.... Sel juhul on see samuti hea aeg edasi liikumiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles