Mees karistas kasutütart tema alastipildi levitamisega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Arvatavasti halvim lapse karistamise viis on tema aktifoto avalikustamine. Just nii tegi Arizonast pärit 31-aastane Eugene Foster, kirjutas shine.yahoo.com.

Foster leidis oma sõbratari tütre telefonist tolle alastipildi ning otsustas tüdrukut lapsevanemlikult karistada ning õpetada talle, kui ohtlik võib olla «sexting» ehk sõnumite kaudu seksimine. Mees edastas tüdruku alastipildi kõigile tütre 38-le telefonikontaktile. Foster tahtis näidata, kui lihtne on neiu alastipilti ringlusesse lasta.

Irooniliselt sai hoopis Foster ise karistatud lapsporno edastamise eest, sest sellise foto saatmine alaealisele võib kaasa tuua kriminaalsüüdistuse. Läbi selle pääses mees kohalikku meediasse, kuid politsei laskis tal minna, sest võttis asja kui idiootlikku lapsevanema püüdlust last karistada.

Teismelisese tüdruku õppetund on aga see, et tema ema peab hoolikamalt kallimaid valima. Neiu, kes ise endast selle alastipildi tegi, peab nüüd muretsema, et ükski neist 38st inimesest tema pilti ei avalikustaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles