Sagedased riskid, mida abielus olles võetakse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Vahel tundub, et erinevaid abieluga seotud soovitusi on juba liiga palju ja kõik peaksid praeguseks teadma, mida mehele mitte öelda ja kuidas naisele läheneda. Siiski päris nii see pole.

Ajakirjanik Iris Krasnow tegi raamatu «The Secret Lives of Wives» tarbeks enam kui kakssada intervjuud abielus naistega, et näha, kas nad järgivad traditsioonilist abielutarkust, kirjutas shine.yahoo.com. Tulemused olid negatiivsed ja Krasnow tõi välja kolm kõige sagedasemat riski, mida naised abielus olles võtavad.

Risk 1: Aja maha võtmine

Kõige õnnelikumad paarid, kellega Krasnow rääkis, veetsid palju aega eraldi. Gail, kes oli Staniga abielus olnud 48 aastat, ütles, et nende abielu on päästnud eraldi veedetavad suved. «Kui lapsed läksid ülikooli, veetsin mõned suved Itaalias kunstikursustel,» ütles Gail. «Ma tulin tagasi ja olin täis energiat ning eraldi olemise aeg tegi meie suhtele ainult head.»

Risk 2: Teine mees naise elus

«Kolmandik naistest, keda ma intervjueerisin, olid lähedased sõbrad mõne mehega,» tutvustas Krasnow. «Omades mõnd kena meessoost sõpra, kellega naine ei jaga hambapastat ja vannituba ning kellega lubab su abikaasagi rahulikult kohtuda, laseb naisel tunda end ihaldusväärsena truudust murdmata!»

Risk 3: Enese rahuldamine

«Paljud inimesed alahindavad regulaarsete orgasmide mõju naise õnnelikkusele,» sõnas Krasnow. «Kõik naised peaksid omama vibraatorit. Sellega võtab orgasmini jõudmine umbes pool minutit aega..... Ka pakub vibraator sulle salaelu, mis kõigil olema peaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles