Kõige valusamad asjad, mida naised meestele ütlevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mõned vihjed lähevad naistele eriti hinge, kuid naised ei ole ainsad, kes lasevad end mõjutada. Ka meestel on omad nõrgad kohad, nii et ole ettevaatlik, kuidas midagi oma kallimale räägid, vahendas madamenoire.com.

«Ma ei tunne seksist erilist naudingut»

Mõni naine paraku tunnebki nii ja neile ei ole seksuaalvahekord oluline. Kui seda aga mehele öelda, hakkab ta põdema, et kas iga kord lihtsalt ootad, et ta juba lõpetaks. Talle tundub, et võtad seksi kui kohustust ja ta ei suuda seda isegi enam nautida.

Kui soovid midagi ette võtta, siis anna talle teada, mis sulle erutavalt mõjub. Tee seda ettevaatlikult, et talle ei jääks muljet nagu ta oleks maailma halvim armatseja. Rääkimine mõjub kindlasti tunduvalt paremini kui teesklemine, millest teine võib läbi näha.

«Sa oleksid palju paremaks võimeline»

Mehele mõjub see väga muserdavalt, kui vihjad, et tal võiks olla parem töö, edukam karjäär, ta on liiga laisk või halb inimene. Ta ei tunne siis end piisavalt mehena.

Üks asi on teda julgustada, et ta jahiks oma unistusi ja oleks õnnelik. Halvasti mõjub aga see, kui kommenteerid ta edukust. Eriti inetu on see siis, kui mõtled tegelikult enda õnnele, mitte temale.

«Ta ei saa seda teha, sest me läheme…»

Kui mehe sõber kutsub teda endaga kuhugi, siis ära vasta tema eest, et teil on plaanid minna poodidesse või sinu vanemate juurde. Nii valmistad talle kindlasti suurt piinlikkust.

Ta ei pruugi häbeneda seda, et neid asju teeb, aga see, kui oled tema suuvooder, mõjub alandavalt. Nii tundub, et otsustad tema eest ning tal polegi valikut.

«Ma kutsun … endale appi seda tegema»

Autoprobleemid, kraan lekib, tundeprobleemid – tavaliselt pöördume me nende muredega oma mehe poole. Kui mees pakub oma abi ja sa loobud sellest, et leida keegi teine, jääb talle tunne, nagu ta ei suudaks sinu eest hoolitseda.

Kuula ta nõuandeid, last ta aitab sind. Isegi kui tead, et vajad ka teiste abi, ära ütle talle seda kohe. Las ta teab, et vajad teda.

«Küll see mees on ikka hea!»

Võib-olla tõesti imetled oma sõbranna meest, kes on väga abivalmis, armas ja südamlik, viib oma naist palju välja ja muudki. Olgu, mis on, kuid ära hõõru seda oma mehele nina alla. Ehk ei soovigi sa oma meest temaga võrrelda, kuid sellise mulje sa oma mehele nõnda jätad.

Endise mehe kingituste kasutamine

Muidugi mõista ei ole see millegi ütlemine, vaid tegemine. Mehele tekitab see vaid suurt segadust: miks kannad endise kingitud ehteid? Võib-olla lahkusite heade sõpradena ning kingitused on sulle olulised, kuid ära hoia neid nähtaval kohal.

See näitab mehele, et endine mees oskas su eest paremini hoolt kanda ja tundsid end tänu eksile erilisemana.

«Sa oled juurde võtnud»

Naised arvavad, et mehed ei hooli sellistest asjadest. Mehed tahavad tegelikult samamoodi naistele seksikad ja kenad välja näha. Nad ei arva, et kaaluprobleemidest rääkimine oleks just mehelik, seega võib mees ehmuda, kui kaaluteema jutuks võtad.

Kutsu mees endaga trenni või jooksma, kuid ära torka teda kõkutades näpuga kõhtu. See on solvav.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles