Lea Liitmaa: kui sisemine rahulolu on olemas, laabub ka kõik muu

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lea Liitmaa
Lea Liitmaa Foto: .

Muusik Lea Liitmaa ütles ajakirjale Naised, et kui sisemine rahulolu on olemas, laabub ka kõik muu - näiteks kui satudki mõnda ebameeldivasse situatsiooni, siis sa ei ärritu enam, vaid näed seda hoopis kui meeldivat õppeprotsessi. 

Lea tõdes, et õnne, rahulolu saavutamine on tegelikult päris lihtne asi. «Algus on küll keeruline, aga pärast läheb lihtsamaks. Kõigepealt peab inimene leidma oskuse armastada iseennast just nii, nagu ta on, koos oma plusside ja miinustega. See tähendab, et ta peab enda jaoks teadvustama, mis ta plussid ja miinused on,» selgitas ta.

Laulja ise on sellise sisemise rahulolu leidmiseks enda sõnul väga palju mõttetööd teinud ja areneb üha edasi. «Siis on lihtne edasi minna: oluline ei ole enam näida ilus ja tark, oluline on see olla. Just selle taga on peidus võti - sa oled see, kes sa oled. Sa ei ilusta ennast enam iseenda silmis. Siit tulebki sinu sisemine tasakaal.»  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles