Polokaelus on taas moes

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elle Macpherson
Elle Macpherson Foto: Mark Douglas/WENN.com

On möödunud 27 aastat ning polokaelus on tagasi. Kunagi jõudis see naisteni Audrey Hepburni ja Marilyn Monroe eeskujul.

Nüüd on seda taas märgatud Elle Macphersonil, Kylie Minogue’l, Carol Vordermanil ja Pippa Middletonil, vahendas dailymail.co.uk. Polokaelus sobib liibuvate teksade ja madala tallaga jalanõudega või pliiatsseelikuga, mis rõhutab liivakellasiluetti.

Mitte ainult kuulsused ei ole langenud taas polokaeluste võrku. Eelmisel sügisel müüs näiteks Marks & Spencer 400 000 polokalusega rõivast, millest 125 000 olid musta värvi.

Marks & Spenceri naisteriiete juhi Neil Hendy sõnul on must polo iga naise garderoobi põhiosa. «See on nii mitmekülgne ning selle peale võib lisada teisi riideid. Peene välimuse nimel sobib see hästi pliiatsseeliku juurde,» selgitas ta.

On see tõesti riie, mis sobib kõigile? Polokaelusega riie toob kauni keha ilusti esile, kuid samas toob see esile ka lühikese kaela, täidlase rinna ja kõhuvoldid.

Briti stilisti Angela Gilbey sõnul võib polo eraldada «õnnistatud» «neetutest», kuid on ka lahendus. Polokaeluse stiilset välimust saab jäljendada ka väikese salli ja pärlitega.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles