Miks vallalised naised magavad abielus meestega?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui küsida tuhandelt vallaliselt naiselt, kas nad seksiksid abielus meestega, siis 999 vastaks kindlasti ei. Varem või hiljem paljud neist siiski jõuavad mõne sõrmusega mehe voodisse.

Kuigi antud teema kohta on raske statistikat leida, on uurijad kindlad, et 15-20 protsenti vallalistest naistest on elu jooksul vähemalt korra olnud salajases suhtes abielumehega, kirjutas portaal headdrama.com.

Millest on aga tingitud nii suur vahe sõnalistel lubadustel ja tegelikul käitumisel? Kas vallalised naised tahavad avalikkuse ees säilitada «hea tüdruku» muljet, kuid olla «pahad tüdrukud» voodis? Võib-olla...

Loo autor Jim Duzak arvab, et kui räägitakse üldiselt abielus meestega magamisest, siis naised ongi selle vastu. Kui nende silmapiirile tekib aga konkreetne abielumees, siis näevad nad teda abielus mehe asemel kui armsast, sõbralikku ja kena välimusega meest, kellel on õudne abikaasa.

Sageli juhtub see kogemata

Kui naine õpib abielumeest tundma ning tunneb end tema seltsis mugavalt, siis kaovad ka barjäärid. Te alustate vestlemist tööasjadest, seejärel asute arutama isiklikke asju, siia lisandub flirtimine, pärast mida tuleb üksteise «juhuslik» puudutamine ja «juhuslik» ühine kohvipaus, millele järgneb üksteisele õnnetu armuelu kurtmine ning sealt edasi ei ole enam pikk tee voodisse.

Kumbki teist ei plaaninud seda, kuid ometi see juhtus. Järgnevatel nädalatel, kuudel või isegi aastatel on teie elud täis äärmusi – hetked täis erutust, kuid ka süütunnet, üksindust ja frustratsiooni.

Mingil hetkel see lõppeb ja üldiselt on lõpp halb. Vahel lausa väga halb. Ainult umbes kolm protsenti meestest abiellub oma armukesega ning needki abielud lõppevad kiiresti lahutusega (sageli sellepärast, et need kaks inimest ei usalda üksteist truuduse küsimuses).

Ennetamine on võtmesõna

Kui vallaline naine siiralt soovib vältida suhteid abielumeestega, peab ta oma tegevusi ja käitumist hoolikalt jälgima. Flirtimine on lõbus, kuid see võib süütu piiri kergesti ületada ning muutuda seksuaalselt laetud energiaks.

• Saa üle soovist öelda abielumehele, kui hea ta välja näeb.
• Ära julgusta teda end pealaest jalatallani üle vaatama ning ütlema, et sa võiksid seda seksikat pluusi sagedamini kanda.
• Kui te peaksitegi koos kohvi jooma või lõunat sööma, siis hoia vestlus rangelt töö teemadel.
• Ärge minge koos välja pärast tööd, isegi kui teiega liitub teisigi töökaaslasi.

Enamik töökaaslaste vahel tekkivaid suhteid on juhuslikud. Sammud sõprusest afäärini sisaldavad palju väiksemaid samme, mõned on isegi nii väikesed, et neid kohe ei pane tähelegi. Kui aga astud korra kõrvale ning analüüsid tekkinud salasuhet, siis on pilt sageli üsna selge – sa tead täpselt, millal ja kuidas see algas ning mis samme te mõlemad tegite. See, kuhu salasuhe on liikumas, võib olla tõeline katastroof nii sinule, temale kui ehk ka inimestele, keda sa ei tea, kirjutas portaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles