Naine24.ee lugejate küsimustele vastavad nüüd ka viljatusravi spetsialistid: naistearstid ja embrüoloogid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult paremale: embrüloogid Elina Haller ja
Tuuli Dmitrijeva, naistearstid Liis Lill, Kai Haldre, Liisa Annus, bioanalüütik Ursula Poolak, vanemämmaemand Päivi Ojaots.
Vasakult paremale: embrüloogid Elina Haller ja Tuuli Dmitrijeva, naistearstid Liis Lill, Kai Haldre, Liisa Annus, bioanalüütik Ursula Poolak, vanemämmaemand Päivi Ojaots. Foto: Andres Haabu / Postimees

Head lugejad! Meie «Küsi nõu» rubriiki on lisandunud uued eksperdid - Lääne-Tallinna keskhaigla Pelgulinna sünnitusmaja reproduktiivmeditsiini keskuse arstid ja viljakusspetsialistid, kes hea meelega teie küsimustele vastavad.  

Pelgulinna sünnitusmaja reproduktiivmeditsiini keskuse naistearstid Kai Haldre, Liisa Annus ja Liis Lill, embrüoloogid Elina Haller ja Tuuli Dmitrijeva, bioanalüütik Ursula Poolak ning vanemämmaemand Päivi Ojaots ootavad lugejate küsimusi, mis on seotud seksuaaltervise, laste saamise, viljakuse (sh meeste viljakuse) ja kunstliku viljastamisega.

Tuletame lisaks meelde, et lugejate küsimustele vastavad meil ka õigusbüroo Puurits & Partnerid ning MTÜ Ühendus Isade Eest jurist Hanna Kivirand, My Fitnessi spordiklubide treener Eva Ottas, SA Väärtustades Elu paarisuhte- ja raseduskriisinõustajad, perekeskuse Sina ja Mina psühholoogid ning SA Innove karjäärispetsialistid. 

NB! SA Väärtustades Elu paarisuhte- ja raseduskriisinõustajad vastavad ainult raseduse ja lapse saamise psühholoogilist poolt puudutavatele küsimustele, kõik meditsiinilised küsimused tuleb esitada Pelgulinna sünnitusmaja arstidele. 
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles