Jalgpalli vaatamise etikett naistele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naistele, kes ei ole harjunud meestega koos jalgpalli vaatama, võivad mõned ilmselged ja lihtsad reeglid tunduda harjumatu ja ootamatuna. Selleks, et valesid samme tuleks vähem, on tressugar.com teinud kokkuvõtte jalgpalli vaatamise etiketist.

Ära oota tähelepanu endale

Ühine seltskonnaga ja vaata mängu! Kui sisened tuppa suurejooneliselt, siis soovid tähelepanu, kuid tol hetkel on kõige tähtsam asi toas televiisor. Nii et istu maha ja vaata mängu, esineda ja inimesi lõbustada võid hiljem.

Ära küsi keset mängu küsimusi

Oota situatsiooni kordusteni, et midagi küsida. Muul ajal aga püsi vaikselt ja käitu nii nagu kogu ülejäänud seltskondki ning kui oled tähelepanelik, siis saad reeglitest aru juba mängu jooksul. Kohtle mängu nagu eksami sooritamist – kas sa tahaksid, et keegi sind iga minuti järel tülitaks? Vastus on kindel ei.

Ära blokeeri televiisorit

Istu kõrval või seisa tagapool, mitte ära liigu ekraani ees! Eriti, kui sa veel mängust ka eriti huvitatud pole, ei tohiks sa end keset diivanit istuma sättida, sest pidevad tualetis käimised ja klaasi täitmised segavad teisi vaatajaid.

Ära kanna konkurentide värve

Pane end küll teemakohaselt riidesse, kuid jälgi hoolikalt, mis värve sa kasutad, et sa ei paneks end vastasmeeskonna värvides riidesse. Enneta end piinlikkust momendist ja vaata üle nii enda riietus kui ka poolehoidva meeskonna värvikombinatsioonid.

Ära ole ebameeldivalt purjus

Jälgi oma joomise kiirust, võta vahepeal klaasike vett ning söö midagi tugevamat, et püsiksid selle suure õllekoguse peale endiselt jalul. Emotsioonid on laes ning alkohol voolab, kuid käitu väärikalt. Sa ei taha ju olla tüdruk, kelle pärast kõigil häbi on, sest ta kisab igal sekundil ja on valmis kõigiga kaklema?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles