Kui suhe on läbi: kuidas oma asjad valutult tagasi saada?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Lahkuminekud pole kunagi lihtsad, isegi kui sina oled mahajätja pool. Kohmetus, pahameel ning viha on kerged tekkima, aga kuidas oma asjad võimalikult valutult ühisest korterist kätte saada?

Mida pikem ajalugu suhtel on, seda raskem on ka lahkuminek. Isegi, kui armastus on kadunud, siis austus teise vastu on siiski olemas. See aga ei takista olemast karm ning võtmast teie ühisest korterist tagasi oma asju. Kõige suurem probleem on siinkohal, kuidas leida selleks kõige mugavam variant, kirjutas mademan.com.

Kasuta teie ühiseid sõpru

Pole aus lasta teie ühistel sõpradel sekkuda lahkuminekusse ning seepärast ära palu neil pooli võtta. Lihtsalt palu neil minna ja tuua ära sinu isiklikud esemed. Anna neile üksikasjalikud juhtnöörid, et nad teaksid, mida ja kust võtta. Ole valmis sõpradele maksma kas rahas või näiteks õhtusöögiga, kui ülesanne täidetud. Parim osa sõprade kasutamise juures on see, et sa ei pea oma eksi silmast silma nägema.

Mine ja võta oma asjad...

... aga tee seda loomulikult siis, kui teda pole kodus. Sa ju peaksid teadma tema graafikut, nii et kasuta seda ära ja planeeri visiit ajale, mil teda kindlasti kodus pole. Korterist lahkudes ära unusta võtit sinna jätta, sest see ei kuulu enam sinule. See kõrvaldab ka võimaluse, et tahad mõni teinegi kord tema korterisse minna.

Kasuta postiteenuseid

Lase tal asjad sulle postiga saata. Sa peaksid seda meetodit kasutama ainult sel juhul, kui oled arvestanud võimalusega, et miski võib kaotsi minna. Esiteks ei mäleta ta tõenäoliselt kõiki asju, mis sulle kuuluvad, ning ka postimajas võivad pakid kaduma minna. Ühelt poolt tekitab postiga saatmine riski, kuid teisalt ei pea sa minema tagasi korterisse, kus koos elasite ning tegelema teineteise nägemisest tekkinud ebamugavustundega.

Lase tal asjad viia su vanematekoju

Kui kasutad kolmandat osapoolt, too sisse oma vanemad. Lase tal sinu isiklikud asjad viia su vanematekoju, mis on kasulik kahe asja pärast – esiteks ei pea sa teda nägema ja teiseks saab ta su vanematele nägemist öelda. Viimane on oluline tavaliselt juhul, kui te olite paar päris pikka aega.

Sellisel juhul pead arvestama ka sellega, et su vanemad võivad sinuga pahandada, sest «ta oli ju nii tore ja sina keerasid kõik kihva». Las nad räägivad, aga vähemalt on sul asjad käes.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles