Kas su kaaslane tahab sind või su raha?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

On äärmiselt oluline, et saaksid aru – kas su kaaslane tahab sind või jahib ta vaid sinu raha. Tee tõeni polegi aga nii raske, kui arvata võiks.

Kui avad oma silmad ja pöörad tähelepanu pisasjadele, võid kergesti ja ruttu öelda, kas partneri jaoks on oluline sina või sinu raha. Kui teenid korralikult ning raha väga lugema ei pea, siis tiirleb su ümber kindlasti palju vastassoo esindajaid. Et vältida rahakotivähki ja taskute surma, peaksid enne suhtesse investeerimist kindel olema, et kaaslasele meeldid sina isiksuse, mitte rahakotina, kirjutas portaal mademan.com.

Tema käitumine

Kui sa meeldid talle, siis huvitub ta sinu nägemisest rohkem, kui sellest, et KUS te kohtute. Kui ta muudkui küsib, et kuhu sa ta järgmiseks välja viid, siis ilmselt sinu iseloom ja eripära teda väga ei huvita. Teda huvitab sel juhul pigem see, mida sa talle pakkuda saad.

See ei tähenda, et sa peaksid kogu aeg olema kokkuhoidlik, kuid jälgi tema käitumist, kui haarate kalli restorani asemel õhtusöögiks hoopis mõne võileiva.

Tema soovitused

Kõigile meeldib käia uhketes kohtades ning riietuda moodsatesse rõivastesse, aga kui ta soovitab söögikohti ja poode, kus hinnad on väga laes ning ei paku ise maksmise võimalust, siis on põhjuseks arvatavasti tema väike, kuid sinu suur rahakott.

Järgmine kord, kui ta soovitab minna sööma kuhugi ülehinnatud restorani, siis paku talle välja, et teete arve pooleks või teeskle, et unustasid rahakoti koju. Kui ta pole valmis ise raha välja käima, siis tead, mille peal ta suhtes ainult väljas on.

Kingituste tegemine

Kui ta paneb sind halba seisundisse ja manipuleerib, et saada võimalikult palju võimalikult kalleid kingitusi sünnipäevaks, jõuludeks või sõbrapäevaks, siis tee talle tüng ning kingi midagi tunduvalt odavamat, kuid sügavama sisulise tähendusega. Kui ta ignoreerib kingituse sügavamat mõtet ning küsib suurte silmadega, mida veel sa talle ostnud oled, siis on ta end sinu ees paljastanud.

Ühepoolne suhe

Sa ei peaks midagi kinkima, sõbralikum olema ja asju tegema selleks, et neid lihtsalt teha. Need soovid peaksid tulema otse südamest ja olema mõlemapoolsed. Kui sina muudkui annad, annad, annad ja tema ei anna sulle vastu midagi, vaid võtab õnnelikult su kingitusi vastu, siis proovi temast kiiresti vabaneda. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles