Tülid, mis esinevad igas suhtes

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Iga vähegi kauem suhtes olnud inimene teab, et tülid tulevad. Isegi, kui armastad oma kaaslast kogu südamest, siis tekib tülisid ikka. Portaal mademan.com on teinud nimekirja tülidest, mis esinevad igas suhtes.

Suhted pole ainult roosid ja kommid, seal esineb ka vaidlusi ja tülisid. Kaks inimest võivad üksteist armastada, kuid igas asjas samal arvamusel olemine on võimatu, kirjutas portaal.

Majapidamine

Suhtes peaksid kõik asjad võrdsed olema ja ideaalis peaksid mõlemad osapooled ka koduseid toimetusi täpselt võrdselt tegema. Tegelikult see üldjuhul nii pole, sest sageli on asjad näiteks 47/53 täpse 50/50 asemel. See hõlmab ka majapidamistöid.

Kui olla aus, siis viimane asi, mida inimesed töölt koju jõudes teha tahavad, on kokkamine ja koristamine, kuid asjad peavad tehtud saama. Probleem tekib siis, kui üks paarilisest teeb pidevalt tunduvalt rohkem kodutöid kui teine.
Tüli vältimiseks peaks teadlikult kodutööd võrdsemalt jagama ning teineteist toetama.

Perekondlikud küsimused

Vahel tundub, et mõlema perekond on alati korraldamas mingit üritust, kus te peate kindlasti osalema. Teid ootab ees mitmeid vaidlusi osalemise teemadel ning te mõlemad peate aru saama, et vahel pole nendeks perekondlikeks pidudeks lihtsalt aega!

Tüli tekib, kui üks ei arvesta teisega ning ei saa aru, et aeg on piiratud ega võimalda igal pool osaleda. Austa oma kaaslast ning saa aru, kui vahel pead üritusele üksi minema. Vaid ise mõistev olles muutub ka kaaslane mõistvamaks.

Sõprade probleemid

Talle ei meeldi nagunii kõik su sõbrad, arvesta sellega. Ja ega kõik tema sõbrad sulle ka ei meeldi. Selleks, et hoida vaidlus sõprade osas minimaalsena, peate üksteist usaldama ning üksteise arvamustega arvestama. Kõige hullem asi, mis siin teha võib, on esitada ultimaatum – kaaslane või sõber. See ei tööta kunagi ja muudab asja ainult halvemaks.

Tüütud eksid

Arvatavasti on meil kõigil mõni eks, jah? Tüütu eks on võistlus, mida pole võimalik täielikult võita. Endise kaaslasega sõbraks jäämine on niigi keeruline, kuid eks, kes ei suuda sinust lahti lasta, on tõeline õudusunenägu. Su kaaslasele ei meeldi see olukord, tea seda.

Eksidega võitlemine võib olla jõhker, kuid vältimatu, kui sa ei tee talle selgeks, et ta ei kuulu enam su isiklikku ellu!

Raha

Seda punkti ei pea väga seletama, sest kõik teavad, millest jutt käib. Rasketel aegadel on tülid raha teemadel kerged tulema. Üks ei saa aru, miks on vaja osta uut pesu või teine ei mõista sigarettide vajalikkust, kui elektriarve on maksmata.

Tülide vältimiseks on soovitatav koos kulutused üle vaadata ning vähegi mittevajalik asi rahaliste raskuste ajal kõrvale jätta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles