Toidud, mida ei tasu esimesel kohtingul süüa

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Esimene kohting on sageli määrava tähtsusega ning esmamulje kas kinnistub või saab ümber lükatud. On mõned toidud, mille söömine võib tugevalt kahandada su võimalusi kaaslast veelkord näha, kirjutas rd.com.

Spagetid ja lihapallid – oleme ausad, see kohting ei lõppe kui Daam ja Rändur, vaid pigem kui Daam ja Mees, kelle süli on täis spagetikastet.

Hamburger, mis on suurem kui su suu – seda ei ole lihtsalt ilus vaadata.

Vürtsikad toidud – vürtsikad toidud panevad higi jooksma, suus õhetama ning pisarad voolama.

Supid – luristamine on kõike muud kui romantiline.

Kiireined – kui kavatsete oma õhtusöögi võtta kiirtoidukohast kaasa, siis vali midagi, mis ei oleks liiga tavaline ning sisaldaks natukenegi romantikat.

Oad – mida rohkem neid süüa, seda rohkem kõhutuuled vohama hakkavad.

Terve homaar või krabi – on raske suhtuda uude inimesse romantiliselt, kui ta kisub paljaste kätega lõhki mõnd mereelukat.

Spinat – spinati lemmiktegevus on kleepuda su hammaste külge.

Küüslaugusai – küüslaugul on äärmiselt tugev lõhn ning kui soovid oma kaaslasega suudelda, siis parem jäta küüslauk söömata. Või siis sööge mõlemad, nii ei tunne te kumbki üksteise lehkavat hingeõhku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles