Facebook ei riku suhteid, inimesed rikuvad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Facebook ei põhjusta suhetes probleeme, see toob vaid olemasolevad probleemid rohkem esile.

Samuti ei riku suhteid stripiklubid, porno või tutvumisportaalid, vahendas yourtango.com. Inimesed rikuvad ise oma suhteid.

Facebook pakub vaid võimalust sõpradega väga mugavalt suhelda, kuid see ei tee meie eest valikuid. Inimesed peavad oma tegude eest ise vastutama, samuti nagu nad otsustavad ise, mis on nende mõistes petmine ning mis tähendab piiri ületamist.

Inimesed ise otsustavad, kui palju tähelepanu nad kellelegi pühendavad ja kui palju tähelepanu ise soovivad. See, kui inimesed süüdistavad suhteprobleemides internetiportaale või stripiklubisid, näitab inimese suutmatust endale tõde tunnistada.

Kui su eesmärgiks on näidata, et su suhtes on kõik korras, siis lase käia: hoia Facebookist eemale, tühista tüdrukute õhtud ja ära lase oma meest poissmeeste pidudele. Jälgi partneri arvutikasutust ja kontrolli ta kõneregistrit. Ise tead, sinu valik.

Kui aga su eesmärgiks on kindel ja normaalne suhe, mis põhineb usaldusel ja pühendumisel, siis pane tähele, et su hirmud seoses eelmainitud faktoritega on vaid sügavamate probleemide ilmingud.

Selle asemel, et oodata oma hirmude täideminemist, astu nendele vastu. Normaalses suhtes ei pea muretsema selle pärast, mida partner teeb. Samuti ei tohiks karta, et ise ei suuda ahvatlustele vastu panna.

Analüüsi, mis on tegelikult suhtes probleemiks ja tegele sellega. Ära süüdista interneti portaale.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles