Lase draakoniaastal end ka voodis paremaks muuta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Draakoniaasta on peatselt ka ametlikult algamas ning väidetavalt toob see inimestesse palju energiat ja entusiasmi. Kuidas saaksid seda energitulva voodielu parandamisel ära kasutada, õpetas galtime.com.

Suurenda mugavustsooni

Sa võid väga üllatuda, mida väike samm mugavustsoonist väljapoole võib su armueluga teha! Vali enda kodus tuba, kus te ei ole veel seksinud ning õnnistage see sisse. Või võtke keset päeva tunnike vabaks, et üksteist seksuaalselt rahuldada. Ära tunne end imelikuna, sest rutiini väike muutmine võib teha suuri muudatusi su elus.

Vähem stressi tähendab paremat seksi

Võid ju mõelda, et sul on kõik kontrolli all, kuid stress võib mõjutada su elu mitmeid valdkondi, kaasa arvatud voodielu. Nii et seksielu parandamiseks tegele stressi maandamisega – käi joogas, mediteeri või tegele muu rahustava tegevusega. Voodissemineku ajaks oled palju avatum ja vabam, mille tulemuseks on rohkem seksi ja parem rahuldatus.

Viige oma fantaasiad ellu

Uuri partnerilt, kas tal on mõni fantaasia, mida ta alati on tahtnud proovida, kuid julgusest või häbelikkusest on puudust olnud. Kui see fantaasia on seaduslik ja füüsiliselt võimalik, viige see ellu! Selle protsessi käigus võid oma partneri kohta nii mõndagi õppida. Või lausa iseenda.

Uuenda oma mänguasjade kasti

Kui uuendasid viimati oma sekslelude kogu siis, kui Üksinda Kodus 2 oli alles kuum teema, siis on viimane aeg end taas kätte võtta ja sammud poodi seada. Isegi parimad lelud kaotavad ajaga oma võlu ning muutuvad ettearvatavaks ja igavaks. Seetõttu peabki aeg-ajalt uusi ja huvitavaid lelusid proovima, et seksielu ja ka kogu suhe oleks põnevam ja elavam.

Võta aega andmiseks

Pööra oma partnerile aega ja tähelepanu ilma, et ootaksid midagi vastu. See ei tähenda, et sa jääd orgasmist ilma. Sa ikka saad orgasmi, kuid pannes partneri vajadused ja soovid esikohale, oled sa voodis parem ja pead kauem vastu! Samuti avaldab kallimale keskendumine head mõju ka väljaspool voodit.


Kui kõigi nende nõuannete järgimine samaaegselt võib tunduda liiga palju, siis alusta ühe punkti kaupa. Aasta lõpuks on need väiksed nipid su voodiellu nii sisse sulandunud, et sa ei kujutagi enam ette aega, mil su seksielu selline polnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles