Süütu naine mehi ei eruta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

On levinud arusaam, et süütud naised kütavad mehed üles, kuid Marcus Osborne lükkab selle väite portaalis galtime.com resoluutselt ümber. Tema hinnangul süütud naised mehi ei eruta!

«Rääkisime paari sõbraga suhetest tüdruksõpradega, kes meil olnud on. Vestlus jõudis välja esimese vahekorra vanuseni, mis omakorda viis teema naisteni, kes arvavad, et mehed ihaldavad neitsisid. Liikvel on arvamus, et mehi erutab mõte, et nemad on oma naisele «see esimene».

Kas tõesti?

Kes alustas seda mõttetut juttu? Ma ei tea ühtegi meest, kes tahaks endale süütut naist. Loomulikult ei tohiks naise sekspartnerite arv võrduda riigivõla suurusega, kuid mingid kogemused ja oskused võiksid naisel siiski olla.

Tõde on selles, et süütus ei ole seksikas. Kui sa oled täiskasvanu ja tood välja oma puhtuse 28-aastaselt, siis on see tõeline iha lämmataja. Kui sa oled juba üle kolmekümne ja endiselt süütu, siis jätavad mehed su sinnapaika, sest sa arvatavasti kaalud juba kloostrisse minekut...

Kõigil usklikel, kelle usk keelab neil seksida, soovitan ma üht – lõpetage see jama! Kui Jumal ei oleks soovinud, et inimesed seksivad, siis oleks ta muutnud selle palju vähem nauditavaks. Ja olge ausad – kui paljud teist tegelikult olid süütud pärast ülikooli lõpetamist? Aga enne pulmi?

Seda ma arvasingi.... aga tänage õnne, et te süütud polnud! Süütus peab kaduma, sest mehed ei taha käia kohtamas naisega, kes on süütu. Mehed ei taha olla vastutavad «esimeseks olemise» pärast, nad ei taha olla «õpetajad».

Üks kõige täpsem väljend, mida ma olen meestelt ideaalse naise kohta kuulnud on: «Ta peab avalikus kohas olema daam, kuid hull voodis». Meestele meeldivad naised, kes teavad, kuidas nad armastavad voodis aega veeta. Nad ihaldavad naisi, kes on kogenud, kuid ei taha täpselt teada, kuidas ta oma kogemused sai ja oskused õppis.

Fantaseerimine neitsidest on fantaasia, mida nii paljud kuulnud, ongi lihtsalt fantaasia. Mehed tegelikult ei mõtle seda! Seda ootamist, kohmetust, ebamugavust... Kindlasti on mehi, kes vastupidist väidavad ja ütlevad, et «ma tahan, et mu naine oleks puhas ja puutumatu.» Kindlasti eksisteerib ka selliseid mehi, kuid nad on pigem erandid, mis kinnitavad reeglit.

Kas süütus on üldises mõistes halb asi? Ei. Kas on vale olla süütu? Absoluutselt mitte. Sul on vabadus valida, kui kaua soovid süütu olla, kuid tea, et enamikku mehi hirmutab mõte sinu süütusest.

Olen kuulnud seltskondades, kus naised reageerivad meeste süütusele sõnadega «armas, nunnu, imetlusväärne». Kas naised tõesti mõtlevad seda või olid nad lihtsalt viisakad? Kas sa, naine, läheksid välja 30-aastase süütu mehega?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles