Sajandialguse halvimad ilutrendid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicole «Snooki» Polizzi.
Nicole «Snooki» Polizzi. Foto: SCANPIX

Iga ajajärku ilmestavad omad ilutrendid ja moehullused, mille esinemist sooviks pigem unustada. Millenniumijärgne aeg selle poolest ei erinenud. Uude aastatuhandesse astudes vaadati inspiratsiooni saamiseks minevikku ja ka tulevikku ning see kombinatsioon tõi endaga kaasa jubedaid trende.

Mõne kosmeetilise kuritöö vallandajateks olid tehnoloogilised ja teaduslikud edusammud, kuid mõni alandusväärne hullus pärines kordusena minevikust, vahendas beautyandstyle.com.

Need, kes end minevikuga kurssi ei vii, ei oska end tulevikus kaitsta samasse ämbrisse astumise eest. Jätame need kohutavad kombed minevikku, kuhu need kuuluvad.

Võltspäevitus

Teaduse arenedes sai selgeks, et liigne päevitamine on ohtlik ning rohkelt hakati tootma päikesekaitsekreeme. Samal ajal saabus aga koos uute teadmistega kaitsekreemide inetu õde: võltspäevitus.

Loomulik jume vahetus kiiresti solaariumi, isepruunistavate kreemide ja spreipäevituse näol haiglaseks oranžikaks jumeks, mis meenutas karmi karotenoosi põdemist.

Puhvis juuste hullus

Ülepäevitamisele mõeldes meenub MTV hittsaade The Jersey Shore. Selles saatest said alguse paljud halvad trendid, kuid üks hullemaid oli puhvis soeng, mida kandis uhkusega Nicole «Snooki» Polizzi.

See suurenenud pea sai inspiratsiooni 60-ndatest, kuid paraku ei toonud see endaga kaasa suuremat aju ja intellekti nagu filmis Koonuspead. Vastupidi, suured soengud viitasid hoopis millelegi vastupidisele…

Plastiline kirurgia

Popikoon Michael Jackson aitas kaasa ühe kohutava trendi tekkimisele, milleks oli liigne ilukirurgia. Kirurgia areng tegi võimalikuks ka vaevumärgatavad operatsioonid, kuid ekstreemsused, milleni inimesed läksid, olid kohutavad.

Ilmekaim näide sellest on Heidi Montag, kes läbis ühe päeva jooksul kümme erinevat protseduuri. Ilukirurgia on muutunud tavapäraseks. Tuntud inimeste juures peetakse täiesti tavaliseks, et igaüks neist on midagi korrigeerida lasknud.

Süstid

See ei ole ju ilukirurgia, kui tegemist ei ole operatsiooniga, eks? Ei.

Viimaste aastate jooksul on süstitud plahvatuslikult palju kollageeni ja Botoxit, mille tulemuseks on suur hulk kivistunud ilme ja liialdatud näojoontega inimesi.

Kaheksakümnendate retro

Miks on nii, et majanduslanguse ajal võetakse omaks halb meik ja soeng? Kaheksakümnendad naasid kättemaksuga nii moe- kui ilumaailma. Nägime taas juuksepikendusi ja kerget flirti kreppidega.

Poole pea raseerimine võis rõõmustada Bow Wow’d, kuid teistele see rõõmu ei toonud. Ärme üldse räägigi päeval kantavast sädelevast silmavärvist või paksust lainerist (mitte ainult naistel, muide) või liigsuurtest juuksekaunistustest. Tõsiselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles