Viis suurimat apsu magamistoas

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Seks ei ole alati orgastiline. Nii mõnigi kord võib vahekord ühel või teisel põhjusel sootuks ebaõnnestuda.

Kõige hullem on see, kui oled olukorda tõeliselt nautimas ning äkki teeb su partner midagi jahmatavat, nii et tahaks hoopis linade alla peituda ja kaduda. Seksiapse, mida vältida on lõputult, kuid GalTime reastas viis kõige solvavamat eksitust, mida vältida.

1. Ootad, et su partner oleks mõtetelugeja

Keegi ei ole tegelikult voodis halb, kuigi mõni oskab oma partnerit paremini rahuldada. Paljud inimesed ei mõista, miks esialgu tuntud «keemia» ei tähenda head seksi. Tavaliselt jääb vajaka omavahelisest suhtlusest.

Ei saa eeldada, et partner teab, mis sind erutab ja kuidas sind rahuldada, eriti kui ta on uus. Normaalses suhtes läheb seks tavaliselt ajaga paremaks, sest pikapeale õpitakse teineteist paremini tundma ning räägitakse julgemini oma ihadest, vajadustest ja eelistustest.

2. Oled isekas armatseja

Seks ei tähenda alati orgasmi saamist. See peaks olema loomulik segu naudingu pakkumisest ja saamisest, mis ei tohiks tunduda järjepidamisena selle üle, kes mida teisele teinud on.

3. Liiga vara liiga palju avaldamine

Kuigi omavahel suhtlemine, avatud meel, spontaansus ja eksperimenteerimine on väga head, ei tohiks liiga vara suhte alguses oma partnerit liiga paljuga šokeerida.

Kui sul on mingi fetiš, kiiks või fantaasia, siis tutvusta seda oma parterile tasapisi ja ettevaatlikult ning alles siis, kui tunned, et teie suhe on usalduslik ja emotsionaalselt turvaline.

4. Seksi kasutamine relvana

Mõned inimesed keelduvad seksist, et kaaslast karistada. Samuti on neid, kes sunnivad partnerile südametunnistusele rõhudes peale seda, millega ta tavaliselt nõus ei oleks.

Mõlemad olukorrad põhjustavad vastumeelsust, usaldamatust ning võivad hävitada intiimsuse seksuaalsuhtes.

5. Orgasmi teesklemine

Kui oled huvitatud kestvast ja rahuldavast suhtest oma partneriga, siis parem õpeta teda, kuidas sind rahuldada. Ära juhi teda valele teele selleks, et ise hiljem pettunud olla.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles