Üleskutse käsitöö harrastajatele: aita enneaegseid beebisid!

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heategu kõige pisematele.
Heategu kõige pisematele. Foto: Heategu kõige pisematele

Heategu kõige pisematele võttis ette nüüdseks teise ühisprojekti ning kogub riideid ja tekke enneaegsetele lastele Pelgulinna Sünnitusmajas ja Tallinna Lastehaiglas.

2011. aastal koguti Kristi Auliku algatusel riideid Ida-Tallinna Keskhaigla naistekliinikule.

Pelgulinna Sünnitusmaja on üks kolmest suuremast sünnitusmajast Eestis, kuid kuna üldjuhul saadetakse kõik enneaegsed ravile Tallinna Lastehaiglasse, on teine projekt jagatud kaheks.

Üleskutse on loodud selleks, et beebidel oleks intensiivraviosakonnas soe ja mugav olla ning seetõttu vajavad haiglad riideid ning tekke. Haiglariided kuluvad ajapikku ning paraku läheb osa neist ka «jalutama».

Kõik selle projekti abil annetatud esemed võetakse kasutusse just Pelgulinna Sünnitusmajas ja Tallinna Lastehaiglas. Riiete saatmise tähtaeg on 15. mai 2012.

Lisainfo

Projekti kodulehelt leiab vajalike asjade nimekirja ning mõõdud. Samuti saab lisainfot Facebookist ja kirjutades heategu(at)hotmail.com.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles