Naljakad viisid, kuidas ennustada lapse sugu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Elus on palju tõsidust ning miks mitte oma elu ise lõbusamaks teha?! Arstid määravad lapse soo meditsiiniliste vahenditega, kuid rahvatarkused pakuvad samuti mitmeid põnevaid võimalusi, kuidas beebi sugu kindlaks määrata, kirjutab parenting.com. Kas ja kui suures osas neid uskuda võib, jääb igaühe enda otsustada.

Südamelöögid ütlevad

Järgmine kord, kui arstlikku kontrolli lähed, siis palu arstil öelda, kui mitu lööki su süda minutis teeb. Legendi järgi sünnib tüdruk, kui ema südamelöögid on üle 140 korra minutis, kui alla selle, siis peaks tulema poiss.

Magus ja hapu

Haarad iga päev jäätise järele? Mõned arvavad, et see viitab tüdrukule. Kui ihkad süüa soolaseid või hapukamaid toite, siis võib sündida poiss.

Pöörasus

Urineeri topsi (oled seda nagunii raseduse ajal arsti palvel pidevalt teinud, eksole?!), pane sinna sisse teelusikatäis ummistuse eemaldit ja vaata, mis juhtub. Kui see muutub roheliseks, siis tuleb tüdruk. Kui siniseks, saad poja.

Paaris ja paaritu

Legendi järgi ennustasid maiad lapse sugu, vaadates ema vanust ning lapse eostamise aastat. Kui mõlemad on paaris, tuleb tüdruk. Kui üks on paaris ja teine paaritu, on oodata poissi.

Jälgi oma käitumist

Kui sa käitud kui hullumeelne, siis süüdista tütart. Uskumuse järgi varastavad tütred ema ilu, mistõttu on hullumeelne käitumine ka põhjendatud.

Kasuta sõrmuse väge

Võta sõrmest oma abielusõrmus (kui su ülespaistetanud käed seda lubavad) ning seo see nööri otsa. Hoia sõrmust kõhu kohal. Kui see hakkab tegema ringikujulisi liigutusi, on oodata poisslast. Kui sõrmus liigub edasi-tagasi, on tulemas tütar.

Loe iivelduse märke

Esimesel trimestril on süda paha nagu vanal koeral? Või kauemgi? Märgid näitavad, et saad tütre. Minimaalne iiveldus või selle õudse tunde täielik puudumine viitab pojale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles