Kilod kaovad õige mõtlemise abil

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kanada teadlased tõestasid, et kaalu alandamine ei pea olema eneseületuslik, vaid piisab ka õigest mõtlemisest, et kilod hakkaksid kaduma.

Uurimuse kohaselt aitab ülekaalulisel mureküsimustele igapäevane vastamine ning nende teemade üle mõtlemine ja kirjutamine leida endas jõudu, et eesmärgile lähemale jõuda, vahendas teadus.err.ee.

Oluline on end väärtustada ja mõelda sellele, mis on tõeliselt oluline, kes sind armastavad ja hoiavad ning mida elus hindad, sest kõik see aitab näha toitumis- ja liikumisprobleeme õiges valguses.

Arvestades, et kaaluprobleemid on psühholoogilist laadi, aitab positiivsele keskendumine ja mõistmine, mis sööma ajab, kiusatustele paremini vastu panna.

Uuringus osalenud naiste seas võtsid paremini kaalust alla need naised, kes kirjutasid igapäevaselt endale olulistel teemadel ning need, kes ei kirjutanud, võtsid hoopis juurde.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles