Seksuaalfantaasiatel on naise elus oluline koht

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Seksuoloog doktor Logan Levkoff kirjutas, et fantaasiad on naiste seksuaalsuse juures väga oluline osa, kuigi nendest rääkimine tundub tabuna.

Seksikoolitaja selgitas, et partnerid unustavad sageli, kui viljakas fantaasia võib teisel olla, vahendas Huffington Post. Levkoff rääkis seksuaalfantaasiate teemal oma raamatu tarbeks sadade naistega ja märkas, et see on hämmastav, kui palju naised tegelikult seksist fantaseerivad.

Ta selgitas, et see on väärastunud arusaam, kui naisi nimetatakse seetõttu litsakateks, et nad julgevad oma fantaasiaid teistega jagada. Peale naha on naise suurimaks seksuaalorganiks tema aju ja seda peabki kasutama. Samuti selgitas Levkoff, et seksuaalfantaasiad ei näita suhteprobleeme.

Fantaasiad võivad olla kas lühikesed pildid või pikad jutustavad seiklused, mis kujutavad midagi igapäevaelust erinevat. Need võivad ka kajastada minevikus läbielatut.

Olles pikaajalises suhtes, eeldavad paljud, et teavad oma partnerist kõike ning oskavad tema soove ette arvata. Tegelikult on see pea võimatu. Me ise areneme ja seega arenevad ka meie seksuaalfantaasiad.

Miks siis kardetakse oma fantaasiaid teisega jagada? Põhjusteks on hirm hinnangu ees. Hirm, et seepeale tunnistatakse litsiks, hälvikuks või haigeks. Paljudel on suur hirm selle ees, et partner hakkab tast seepeale halvasti arvama.

Seksuoloog reastas seksuaalfantaasiad, millest naised talle uurimustöö käigus rääkisid, et ka teised saaksid neist julgust ja kinnitust, et on normaalsed.

  • Seks kuulsusega
  • Seks teise naisega
  • Seks kohviku ettekandjaga, kelle sugu ei ole võimalik määrata
  • Grupiseks George Clooney ja Angelina Jolie’ga
  • Seks võõraga
  • Partneri domineerimine ja vastupidi
  • Seks avalikus kohas
  • Grupiseks
     
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles