Seksikas vs litsakas – kuidas mehed neid eristavad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Elumuutja ja paaripaneku meister Steve Ward ütles: «On palju naisi, kes kulutavad meeletult aega ja raha, et näida meie jaoks ilusad. Kahjuks ei tee paljud naised seksikusel ja litsakusel vahet.»

Probleem on järgmine: mehed ei aita naistel ka seda arusaamist kergemaks teha. Miks? Sest lõpuks pole nagunii vahet. Enamik mehi võtab, mida nad saavad, kirjutas shine.yahoo.com.

«Siiski on vanematele naise tutvustamine sootuks teine asi kui naise voodisse viimine. Mehi on õpetatud, et litsakaid naisi ei tohi tõsiselt võtta. Kõik on ikkagi suhteline, sest vahel võib ka kõige litsakam naine osutuda vaikseks ja viisakaks,» kirjutas dr. Drew.

Litsakas välimus ütleb meestele, et: «Mul pole palju eneseaustust ja ma pean end meeste tähelepanu saamiseks paljastama. Hinda mind mu välimuse järgi ja muretse mu isiksuse ja iseloomu pärast hiljem, kui üldse.»

Litsakus on see, kui naine püüab liiga palju, seksikus on loomulik. Litsakus on üle-eksponeerimine, seksikus on mõõdukus. Naised võivad olla seksikad ja peened, stiilsed ja intelligentsed – suhteväärilised. Litsakad seda pole.

Seksikus võib olla suure või madala hoolitsuse tulemus. «Mõned kõige seksikamad riietused, mida ma näinud olen, on lihtne pluus ja joogapüksid, puuvillane kevadkleit või isegi kõrge kaelusega topp,» ütles loo autor dr. Drew. Tema sõnul pole riietus see, mis naise seksikaks teeb. Samuti mitte meik, juuksed, jalanõud või ehted. «Naise teeb seksikaks suhtumine, välimus ja käitumisviis.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles