Meeste kümme metsikumat seksuaalfantaasiat

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeste seksuaalfantaasiad on erinevad
Meeste seksuaalfantaasiad on erinevad Foto: SCANPIX

Seks ja fantaasia on kaks asja, mis koos käies võivad luua väga meelierutavaid kombinatsioone. Portaal healthyandbeloved.com on lugenud üles meeste kümme seksuaalfantaasiat.

Kolm ei ole mass

Mehed unistavad sageli kahe naisega voodis olemisest. Fantaasia kõige erutavam osa on naiste omavahelised õrnutsemised. Seksuaalmõnud tõusevad kahekordselt, kui meest hellitaks korraga kaks naist. Isegi, kui see fantaasia kunagi ei täitu, on mõtted kahest naisest meeste jaoks üldiselt väga erutavad.

Jagamine – vana hea harjumus

Kuigi enamik mehi ei julge seda tunnistada, on naise jagamine teise mehega nende salafantaasia. Nad võivad samuti soovida vaadata pealt, kuidas nende naine on seksuaalvahekorras teise võõra mehega.

«Tagaukse» rõõmu avastamine

Mehed soovivad sageli proovida midagi, mis on naiste poolt vastuvõetamatu ning seetõttu on anaalseksist fantaseerimine neil sageli mõtetes. Naised jätkuvalt eitavad, et meestele meeldib «tagauksest» siseneda, kuid mõte sellest, et anaalseks võib vaginaalsest seksist olla naudinguterohkem, on meeste jaoks erutav.

Saada kogemusi kogenud inimeselt

Rääkides meestest vanuses 18-25, siis mõte olla vahekorras vanema ja kogenuma naisega on nende seksuaalfantaasiate esikümnes. Kaunid kooliõpetajad, samuti seksikad naabrid jäävad seksimaailma avastavatele meestele palju silma.

Juhtimine ja juhtida laskmine

Mehed, eriti nn alfaisased, armastavad naistega käituda kui valitsejad. Nad on juba oma loomu poolest juhtivad ja fantaseerivad olemast voodis «issi». Samal ajal meeldib neile ka lasta end naise poolt juhtida, naisele alluda ja anda naisele võimutsev pool. See on miski, millest mehed samuti fantaseerivad. Igal juhul on domineerimine meeste jaoks mõnu märksõna.

Suuline etteaste enne lõppšõud

Kuigi paljud naised sellega ei nõustu, ei peata see mehi fantaseerimast oraalsest eelmängust. Need, kes seda kogenud on, unistavad selle võimalikult sagedasest tundmisest. Huvitav on ka see, et mehed mitte ainult ei taha saada, vaid pakuvad ka naistele väga entusiastlikult oraalseksi.

Seksikoha muutmine

Meeste jaoks on magamistuba kõige igavam koht, kus seksuaalvahekorda astuda. Nad fantaseerivad muudest kohtadest majas, alates vannist ja lõpetades köögilauaga. Trepid, rõdu, terrass ja iga võimalik koht majas on ideaalsed, et muuta seksikohta natukenegi lõbusamaks.

Seksimine õues

Väljas seksuaalse kogemuse saamine on meeste jaoks põnev. Nad unistavad seksist autos, rannas või isegi avalikus riietusruumis. Vahelejäämise põnevus kütab nad väga üles!

Etteaste jagamine

Mehed üldiselt ei pane pahaks, kui keegi näeb neid seksuaalselt käitumas. See on hoopis nende metsik fantaasia, et esitleda oma seksuaalseid võimeid teistele. Idee, et teda vaadatakse, julgustab mehi oma tegevusi filmima.

Esinemine sünnikostüümis

Alasti tantsiv naine on meeste jaoks ekstravagantsus. Naiste kurvid ja alasti keha on asjad, mida meestele meeldib vaadata, eriti tantsulises võtmes. Esinemine, mis algab striptiisiga on nagu kirss torditüki peal. Teine seksuaalfantaasia meestel on vaadata alasti tantsivat naist, kui neil endil on käed kinni seotud. Enda õrritada laskmine lisab seksile võimu ja põletavat iha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles