2012. aasta horoskoop: KALAD

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pm

KALAD

19. veebruar – 20. märts

Karjäär. Varu kannatlikkust ja püüa kahe jalaga maa peal püsida. Usaldad oma intuitsiooni rohkem kui mõistust, paraku on aga olukordi, kus see sind valele teele juhatab. Tõsi – sul on võimalik ehk tõepoolest mõni unistus reaalsuses teoks teha, ent see eeldab põhjalikku ettevalmistust ja eesmärgile võid jõuda alles aasta lõpukuudel.

Lihtsam on edu saavutada loomingulistel erialadel. Ära tee emotsioonide ajel karjäärialaseid kannapöördeid ega muid tähtsaid töiseid otsuseid. On olukordi, kus su teadmistest ja oskustest jääb vajaka, ära sellisel juhul pelga asjatundjatelt nõu küsida.

Suhted. Teistel, eriti just uutel tuttavatel on raske sind mõista. Jälgi, et väljendaksid end selgelt, sest vääritimõistmised ja valesti tõlgendamised põhjustavad probleeme. Vajad lähedust ja romantikat, ent kipud kokku sattuma isikutega, kes saavad armastusest aru teisiti, kui sina seda mõistad, ega ei oska su vajadusi rahuldada.

Ebarealistlike ootuste vältimiseks püüa suhteid aeglaselt arendada, esmalt teist inimest põhjalikult tundma õppida. Suhted vanematega või lapsepõlvesõpradega tihenevad ja muutuvad usalduslikumaks. Inimestelt, keda lapsest saadik tunned, saad abi ja toetust keerulistes olukordades.

Tervis. Kohtle oma keha ja vaimu hoole ja armastusega. Kui ennast emotsionaalselt tasakaalus hoiad, on lihtsam ka haigustest hoiduda, kurbus ja masendus aga nõrgendavad füüsilist tervist. Nii toitu valides kui ka trenni tehes järgi mõõdukuse printsiipi. Ei ole soovitatav võtta ette väga ranget dieeti või end ülemäära treenima sundida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles