2012. aasta horoskoop: JÄÄR

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pm

JÄÄR

21. märts – 19. aprill

Karjäär. Ole valmis muudatusteks ja üllatusteks. Aeg pakub suurepäraseid arenguvõimalusi, ent pead arvestama, et kõik ei sõltu sinust ja õnn on muutlik. Aasta esimesel poolel on lihtsam äri ajada, uusi rahateenimisvõimalusi leida või palgatõusu küsida, sest kuni 11. juunini valitseb õnneplaneet Jupiter su rahaasjade üle.

Tähtis on oma võimeid realistlikult hinnates võimalustest kinni haarata. Lepinguid ja kokkuleppeid sõlmides jälgi hoolega, et miski kuidagipidi seadusega vastuollu ei läheks.Otsustavaid läbirääkimisi äri või karjääri edendamiseks on mõistlik pidada 13.-14. märtsil.

Suhted. Tasub panustada inimestele, kes on kaua su lähedal olnud, oma armastust ja ustavust tõestanud. Ole iseenda vastu aus, julge kuulata oma südame häält ja selle järgi tegutseda.

Kui sul on kellegi vastu tunded, tuleb neid ka välja näidata ja sõnadesse panna, kuid see pole sinu jaoks praegu kuigi kerge. Ent arvesta sellega, et kui ise külma ja ligipääsmatu mulje jätad, on teistel raske sind armastada. Suhete arendamine kulgeb lihtsamalt sügisel, parim aeg selleks on 29. oktoobrist 23. novembrini.

Tervis. Tunned end üldiselt reipa ja energilisena, sul on sisemine vajadus sporti teha. Kui juhtud külmetama, võib küll kõrge palavik tõusta, ent tervenemine toimub ruttu ja jõudsalt. Peaksid sel aastal oma harjumused kriitilise pilguga üle vaatama ning üritama eluviisi tervislikumaks muuta. Hea aeg enese käsile võtmiseks on kevadkuudel.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles