Kirjuta pulmadega seotud äpardustest ja võida raamat!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pulmad
Pulmad Foto: Taavi Kübar

Ehkki pulmade põhihooaeg on meie kliimas kahtlemata suvi, on just praegu see aeg, kus tuleks tasapisi alustada suvise peo planeerimist. Sellega seoses ootame lugejate kirju pulmade korraldamise kohta.

Ehk on Sul rääkida mõni õpetlik lugu sellest, kuidas suurt pidu planeerides jäi midagi kahe silma vahele? Või meenub hoopis mõni naljakas äpardus, mis suures saginas juhtus ning tagantjärele naerust lausa pisara silma toob?

Jaga meiega oma lõbusaid või õpetlikke juhtumeid seoses pulmade korraldamise ja pulmapeoga. Parimad lood avaldame Naine24.ee's ning tublisid kirjutajaid premeerime toredate auhindadega!

Ootame kirju aadressil naine@postimees.ee kuni 15. jaanuarini. Ära unusta lisamast ka oma kontaktandmeid, soovi korral võid juurde märkida ka oma auhinnaeelistuse.

Ajakirjade Kirjastus on auhindadena välja pannud kolm raamatut:

«Kuidas olla jumalik. Teekond Hollywoodi glamuuri juurde»

Caroline Cox

«Kuidas olla jumalik» on eriline stiiliraamat. Selles leidub üllatavalt praktilisi nippe, iluvihjeid ja moesoovitusi paljudelt maailmakuulsatelt ahvatlevatelt naistelt.

Raamat avab saladusi, kuidas saavutada Hollywoodi staaride glamuuri ning panna kõik ümberseisjad end imetlema. Sellest võid leida nõuandeid, kuidas tuua välja just omaenda figuuri ilu ja olemuse võlujõud ning seda kõike läbi aruka huumori prisma, mis on tõelise kaunitari salarelv.

«Pole olemas inetut naist, on vaid selliseid, kes pole mõistnud kõiki oma võimalusi.»

Moeajaloo professor Caroline Cox on pälvinud oma erialal rahvusvahelise tunnustuse, ta on avaldanud mitmeid moe- ja stiiliteemalisi bestsellereid.

«Pereköögi kokaraamat»

Pille Enden, Lia Virkus

Otsid efektset suupistet, mida külalistele kohvi kõrvale pakkuda? Või perele kerget õhtusööki, mis päevale mõnusa punkti paneks? Uhket praadi jõululauale?

«Pereköögi kokaraamatus» on suur valik retsepte nii igapäevaseks söömaajaks kui ka peenemataks sündmusteks. 500-leheküljeline mahukas raamat pakub erinevaid suupisteid, salateid, suppe, hommikueineid, linnuliha- ja kala-, ahju-, ja paja-, pasta- ja seeneroogi, pirukaid, pannkooke, keekse, muffineid, torte, kooke, jooke jpm.

Kõiki retsepte saad kerge vaevaga järele proovida ning igaühe juures on kirjas roa valmimisaeg.


«Juust. Avasta. Maitse. Naudi.»
Kadri Kroon

Kirgliku juustuarmastaja paeluvad lood rohkem ja vähem tuntud juustusortidest aitavad teil end nii Eestis kui ka reisidel juustuleti ees kindlamana tunda ning uusi maitseid avastada. Ühtlasi saate targemaks juustu ajaloost ja valmistamisest. Järeletegemist ja sõpradega nautimist ootavad 40 originaalset retsepti.

Autorilt saate nõuandeid juustu ostmiseks, säilitamiseks, lõikamiseks ja külalistele pakkumiseks.

Lisaks leiate vihjeid juustu ja veini parimaks kokkusobitamiseks ning juustu maitseid täiendavate lisandite serveerimiseks.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles