Suurimad vead küünte hooldusel

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
hoolda oma küüsi õigesti
hoolda oma küüsi õigesti Foto: SCANPIX

Küünehooldusvead võivad viia käte koleda välimuse ja isegi küünekahjustusteni. On oluline teada, kuidas õigesti oma küüsi hooldada, et nende välimus oleks ilus, kirjutab ourvanity.com.

Nagu igal ilurutiinil on ka küünehoolduses tehtavad tüüpvead. Kui soovid ilusaid ja terveid küüsi, siis on mõttekas oma harjumused üle vaadata ning neid vigu vältida.

Esimeseks suuremaks veaks on halb toitumine. Me oleme see, mida sööme. Kui su toidulaud pole tasakaalus, on esimeseks asjaks tervete küünte, juuste, naha ja keha parandamiseks muuta oma söömisharjumusi.

Küünte viilimine edasi-tagasi liigutustega soodustab nende murdumist. Küünte liiga pikalt poleerimine muudab need õhukeseks, mistõttu on murdumised kergemad tulema.

Järjekordne küünte hooldamisel tehtav viga on küünenaha lõikamine. See jätab küünejuure kaitseta ja võib põhjustada põletikku. Ilusa ja terve küüne saamiseks ära nahku lõika, vaid niisuta neid regulaarselt.

Küünelaki liiga pikk peal hoidmine takistab küünte hingamist. Anna oma küüntele igal kuul vähemalt nädalakese puhkust. Enne küünelaki peale kandmist ära unusta aluslakki! Samuti tuleks küünelakieemaldid hoolikalt valida, sest isegi kui atsetoonivabad eemaldid peaksid olema turvalisemad, võivad need osutuda isegi kahjulikemateks kui atsetoonil baseeruvad eemaldid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles